You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Детска фотосесия на братче и сестриче в град Пловдив

Скъпи любители на професионалната фотография днес Ви представяме детска фотосесия, която заснехме на братче и сестриче от Пловдив. Фотосесията се явяваше награда от обявена от нас Facebook игра. Получиха се много непринудени кадри, които може да разгледате по-долу.

Не пропускайте нашата актуална ОФЕРТА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОСЕСИЯ, без значение дали става въпрос за детска, семейна или индивидуална фотосесия.

Както знаете ние освен с детска фотография ( фотозаснемане на детски фотосесии, кръщенета и рождени дни ), се занимаваме още и със модна фотография, семейна фотография и сватбена фотография. По време на модните фотосесии или индивидуалните фотосесии обикновено се сменят много различни тоалети, за да станат снимките наистина разнообразни и привличащи вниманието. Модната фотосесия може да се проведе на всяко избрано от Вас място – сред природата, в студио или др. Снимки от наши модни студийни фотосесии може да видите на МОДНИ СТУДИЙНИ ФОТОСЕСИИ В ПЛОВДИВ. А повече снимки от индивидуални фотосесии разгледайте ТУК.

Както споменахме и по-горе, ние се занимаваме и със сватбена фотография. Разполагаме с качествена фотографска техника, която позволява на сватбения фотограф да разгърне цялото си въображение по време на това изключително важно събитие в живота на всяка булка и младоженец. Повече за сватбената фотография, кояро предлагаме, прочетете в СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ в ПЛОВДИВ. От скоро започнахме да предлагаме и сватбено видеозаснемане като примерни сватбени трейлъри може да разгледате в СВАТБЕНО КИНО.

И така, независимо дали желаете да заснемем за Вас детска фотосесия, семейна фотосесия, модна или индивидуална фотосесия или фотозаснемане/видеозаснемане на сватба не се колебайте да ни потърсите на посочените КОНТАКТИ.

Още много снимки от детски фотосесии разгледайте в ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ. А актуална информация за детската фотография, която предлагаме вижте ТУК.

Comments are closed.