You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Модни студийни фотосесии в град Пловдив

Скъпи любители на професионалната фотография, ако желаете да ви снимаме за някое списание или каталог или искате да имате красиви снимки за социалните мрежи, то непременно ни потърсете. Намираме се в Пловдив и може да ви предложим фотозаснемане на модна фотосесия, бизнес фотосесия, корпоративна фотография, индивидуална фотосесия. Една добре заснета модна фотосесия ще даде добър старт на всеки ваш нов продукт или бранд. Тя също така е подходяща за всяка фирма и магазин, които се занимават с продажбата на дрехи и друг текстил.

Не пропускайте нашата ОФЕРТА ЗА ДЕТСКА, СЕМЕЙНА ИЛИ ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ в Пловдив, която е валидна в момента. Можете също така да закупите и подарите ВАУЧЕР за фотосесия.

Повече начини да се свържете с нас може да откриете на КОНТАКТИ.

ВАЖНО! През 2024 г. студиото няма да работи, но за сметка на това продължаваме да снимаме фотосесии на открито, на избрано от клиента място. Галерия със снимки от индивидуални фотосесии на открито може да видите в ИНДИВИДУАЛНИ ФОТОСЕСИИ в ПЛОВДИВ.

Фотограф абитуриентски бал Пловдив 2016-5Модни студийни фотосесии

Модни студийни фотосесии

Също така на вниманието на бъдещите абитуриенти, бихме искали да представим най-новите ни пакети за абитуриентска фотография, актуални за 2023., които може да видите във ФОТОГРАФ ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ 2023 г.

От няколко години вече предлагаме и видеозаснемане на абитуриентски бал като цената там се формира според това какво желаете да се снима и да получите като краен продукт. Видеото се предоставя в 4К резолюция.

Ангажименти за фото и видеозаснемане на абитуриентски балове поемаме в градовете Пловдив, Асеновград, Пазарджик, Хисаря, Карлово, Стара Загора, София, Смолян, Девин, Велинград, Панагюрище.

Пишете на посочените КОНТАКТИ за да проверим дали сме свободни за Вашата дата и да ви дадем конкретна оферта.

Не пропускайте да разгледате галерията ни със снимки на различни АБИТУРИЕНТСКА ФОТОСЕСИЯ.

Персонална фотосесия Пловдив 4


 Ние, Студио Танчеви, се занимаваме с професионална фотография и предлагаме качествено фотозаснемане на абитуриентски бал, художествена абитуриентска фотосесия, лична фотосесия, индивидуална фотосесия, бизнес фотосесия, корпоративна фотография и професионална фотосесия  с помощта на професионален фотограф и предоставяме възможността да закупите от нас Ваучер за фотосесия. Също така, освен фотограф за абитуриентски бал, предлагаме и видеозаснемане на абитуриентски бал. Поемаме ангажименти за абитуриентска фотография, корпоративна фотография, бизнес фотосесия и видеозаснемане в Пловдив, Асеновград, Пазарджик, Хисаря, Карлово, Стара Загора, София, Смолян, Девин, Велинград, Панагюрище и други близки населени места.


Студийна фотосесия Модна фотосесияАбитуриенска фотография фотограф за абитуриентски бал фотосесия 6Абитуриенска фотография фотограф за абитуриентски бал фотосесия 3

Студийна фотосесия Модна фотосесия 10

Фотограф за абитуриентски бал Пловдив 2017-2

Студийна фотосесия Модна фотосесия 3Студийна фотосесия Модна фотосесия 11

Comments are closed.