You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Детска фотография

Уважаеми приятели, в нашия сайт може да намерите много галерии с наши снимки на деца, семейства и бебета, направени по време на различни детски фотосесии или детски празници на различни места в и около град Пловдив. Възползвайте се от услугите ни за детска фотография, за да ви останат едни красиви спомени от детството на Вашето мъниче.

Не пропускайте да разгледате галерията ни с детски снимки –  ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ В ПЛОВДИВ.

Може да ни се доверите в случай, че желаете да се възползвате от някоя от следните услуги:

  • фотограф за кръщене
  • видеозаснемане за кръщене
  • фотограф за рожден ден
  • видеооператор за рожден ден
  • детска фотосесия
  • семейна фотосесия
  • фотосесия на новородено
  • фотосесия за бременни

Не пропускайте да се възползвате от нашата ОФЕРТА ЗА ДЕТСКИ И СЕМЕЙНИ ФОТОСЕСИИ. При нас можете да закупите ВАУЧЕР за фотосесия, който да подарите на Ваши близки и приятели.

Детска фотография

Снимаме детска фотография на избрано от клиента място на територията на град Пловдив. Също така поемаме ангажименти за фото и видеозаснемане на кръщенета в Асеновград, Бачковски манастир и други близки населени места.

Освен това оже да ни наемете като детски фотограф за фотозаснемане на празненство по случай детски рожден ден. Отскоро предлагаме и услугата Видеооператор на кръщене в Пловдив. Повече за фото и видеозаснемането на кръщене вижте в ФОТОГРАФ ЗА КРЪЩЕНЕ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕ в ПЛОВДИВ.

Не пропускайте да прочетете и страничката ни с най-често задаваните въпроси относно нашата детска и семейна фотография, които предлагаме като срок за предаване на снимките, обработени и необработени кадри и т.н. Вижте ТУК.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram

Детска фотография

Когато времето позволява ние винаги насърчаваме клиентите ни да изберат детска фотосесия на открито пред тази в студио. Най-пълноценно може да се възползвате от възможностите на детската фотография, когато тя е на открито. Тогава децата могат да тичат на воля и да изразяват себе си по по-добър начин, отколкото ако са в затворено помещение.

За допълнителна информация относно предлаганите от нас услуги може да се свържете лично с нас на посочените КОНТАКТИ.Ние, Студио Танчеви, предлагаме детска фотография и семейна фотография в Пловдив, Асеновград и Бачковския манастир, която включва услугите Фотограф за кръщене, Видеозаснемане на кръщене, Фотограф за детски рожден ден, Видеозаснемане на рожден ден, детска фотосесия, семейни фотосесии, фотосесия за новородено, фотосесия за бременни. Така че ако организирате кръщене или детски рожден ден и искате да имате красиви спомен от събитието, не се колебайте да ни наемете като фотограф за кръщене или фотограф за детски рожден ден по време на които ще имаме възможността да направим и красива детска фотосесия или щура семейна фотосесия. Потърсете ни и ако търсите видеозаснемане на кръщене или видеозаснемане на рожден ден. От нас може да закупите и подаръчен ваучер за фотосесия.


Comments are closed.