You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Фотограф за рожден ден и кръщене в Пловдив

Скъпи родители, радваме се, че разглеждате нашия сайт и се надяваме изложените снимки да ви харесват и впечатляват. Бихме искали да ви информираме, че предлагаме няколко услуги, касаещи вашите деца и с радост бихме поели ангажименти за тях. Едната услуга е Фотограф за кръщене и включва цялостно фотозаснемане на кръщенето в избраната от вас църква. Също така отскоро предлагаме и видеозаснемане на кръщене от видеооператор с необходимата техника и опит.

Другата услуга, която много родители обичат да комбинират с кръщенето и особено, ако се пада през някой от топлите месеци в годината, това е Фотограф за рожден ден и парти. Снимали сме и продължаваме редовно да снимаме рождени дни както в детски центрове, така и в ресторанти или частни домове. Ако желаете да се възползвате и от трите ни услуги – фотограф за кръщене, видеооператор за кръщене и фотограф за рожден ден и парти, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ, за да може да ви дадем конкретна оферта за избраната от вас дата.

Нашият пакет „Детска фотография“ предлага много варианти, които Вие може да разгледате на страницата ни ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ в ПЛОВДИВ. А повече снимки на различни дечица от осъществени техни детски фотосесии може да видите в галерията ни ДЕТСКА ФОТОСЕСИЯ в ПЛОВДИВ.

Повече за фотозаснемането и видеозаснемането на кръщене вижте в ФОТОГРАФ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕ в ПЛОВДИВ. Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

А сега по-долу може да се насладите на малката Александра, която през един летен слънчев ден беше кръстена в Православната църква “Света троица” в Пловдив и след това тържеството продължи в един от близките ресторанти по случай нейния първи рожден ден. Благодарим на нейните родители за доверието им в нас, че ще успеем да запечатаме всеки емоционален миг от този така вълшебен ден за малката Александра.

Comments are closed.