You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Фотограф за кръщене и рожден ден в Пловдив- Галина

Фотограф за кръщене в Пловдив 2015 109Фотограф за кръщене в Пловдив 2015 110През топлите лятни дни, имахме честта да заснемем един необикновен ден за малката Галина. Сутринта се състоя нейното свето кръщене в църква „Св. Иван Рилски“ в Пловдив и аз като поканен фотограф за кръщене и рожден ден имах отговорната задача да отразя събитието по най-добрия възможен начин – без пропуснати моменти, с уловени емоции и снимки на всички гости и роднини, което всяко фотозаснемане на кръщене предполага. Надвечер пък беше празненството по случай първия рожден ден на малката Галя и тогава освен тортата като кулминационен момент, трябваше да се уловят отново много детски усмивки, очички и странни погледи от страна на малките човечета, когато се изправиш пред тях с големия фотоапарат. Желаем на малката Галина много здраве и много усмивки и обича от мама и татко.

Фотограф за кръщене в Пловдив 2015 111Независимо дали на Вас ви предстои да кръщавате своето детенце или сте поканени да бъдете кръстници, ние ви предлагаме услугата фотограф за кръщене, като освен фотозаснемането на самото кръщене, ние включваме и в пакета кратка фотосесия на детето само и с неговите родители и гости. А ако сте решили да съчетаете този важен празник на кръщенето с първия рожден ден, както предпочитат много родители, то тогава не се колебайте да ни потърсите.

Услугата „фотограф за рожден ден и парти в Пловдив“ ви гарантира качествено репортажно отразяване на цялото събитие с множество качествени кадри, които накрая се записват на диск с индивидуална обложка и печат.

Актуална информация за предлаганите от нас услуги: “ Фотограф за кръщене“ и „Фотограф за рожден ден и парти“ може да видите съответно на ФОТОГРАФ ЗА КРЪЩЕНЕ и ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ.

НОВО! Предлагаме и видеозаснемане на кръщене, за да може спомена от този незабравим фен да бъде наистина пълен. Повече информация относно свободен видеооператор за кръщене, може да получите като се свържете с нас лично на посочените КОНТАКТИ.

Не пропускайте да разгледате и ГАЛЕРИЯТА със шури детски снимки и лица!!

Comments are closed.