You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Фотограф за рожден ден – Вики, 9 г.

детска фотография детска фотосесия Пловдив 59В днешната публикация представяме на Вашето внимание Вики, която съвсем наскоро порасна с още една година и стана на цели 9 години. Тя и нейните родители се свързаха с нас и пожелаха да присъстваме на тържеството около нейния рожден ден и да заснемем всичко, което щеше да се случи. Партито по случай рождения ден беше организирано в Детски център Хепиленд, Пловдив. Повечето от гостите бяха на възрастта на рожденичката, но имаше и няколко хлапета на по 3-4 годинки, без които обаче купона нямаше да стане толкова хубав. Аниматорите бяха подготвили дълга и разнообразна програма с различни по вид игри, групови игри, състезателни игри. Тортата, която беше поднесена на гостите и на Вики, беше с прословутата катерица от филма „Ледена епоха“ и несъмнено беше много вкусна, защото много от децата си взеха с пръстче от тортата, непосредствено след груповата снимка с нея  🙂 И за финал, родителите бяха ангажирали залата за лазерни битки, която беше близо до детския център, за да може децата да се забавляват на максимум. Като цяло рождения ден беше изпълнен с много емоции, игри, много бягане и състезания, о, щяхме да забравим да споменем, че имаше и караоке!

Ако и Вие желаете да се възползвате от нашата услуга Фотограф за рожден ден в Пловдив и искате да заснемем рождения ден на Вашето дете или друг близък човек, не се колебайте да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ. Актуални цени, на които предлагаме услугата за фотограф за рожден ден и парти, както и осъществяването на детска фотосесия в района на град Пловдив, може да научите като се свържете лично с нас. Ще Ви очакваме! Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Нашият пакет „Детска фотография“ предлага много варианти, които Вие може да разгледате на страницата ни ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ в ПЛОВДИВ.

Също така може да наемете детски фотограф за фотозаснемане на празненство по случай рожден ден, както и фотограф за кръщене. Отскоро предлагаме и услугата видеооператор за кръщене в Пловдив. Повече за фото и видеозаснемането на кръщене вижте в ФОТОГРАФ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕ в ПЛОВДИВ.

Не пропускайте да прочетете и страничката ни с най-често задаваните въпроси относно услугите, които предлагаме като срок за предаване на снимките, обработени и необработени кадри и т.н. Вижте ТУК.

Също така предлагаме и видеозаснемане на частни партита, юбилеи, рожденни дни като заснетия материал се оформя  по подходящ начин в красив филм.

Цялата галерия със снимки от ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ може да видите в ДЕТСКА ФОТОСЕСИЯ В ПЛОВДИВ.

Comments are closed.