You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Фотограф за рожден ден на Божидар

На всички вас, посетители на нашия сайт, представяме малкия Божидар, който наскоро навърши цяла една годинка. За разлика от други случаи, когато сме поканени като фотограф за рожден ден, състоящ се в някой ресторант или детски център, в точи случай неговите родители се свързаха с нас да заснемем студийна фотосесия , на която да присъства и нейно величие – ТОРТАТА.

В началото на фотосесията снимахме само малкия рожденик с неговите родители, а след това изкарахме и тортата е една свещичка. Малкия Божидарчо не можа да духне сам тортата, но затова се намесиха и мама и тати. Разбира се, малкия не разбираше, че тортата трябваше да остане цяла за организираното празненство, което щеше да се състои след фотосесията и смело пипаше с ръчички някои от най-привличащите внимание части от обвивката на тортата.

детска фотосесия фотограф за рожден ден 4

Ако и Вие желаете да заснемем детска фотосесия на Вашия малък рожденик, не се колебайте да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ. Ние сме насреща и ако търсите фотограф за рожден ден или детско парти или изобщо някакъв друг весел момент, който искате да запечатате в хубави кадри. Ще Ви очакваме!

ВАЖНО! За съжаление през 2023 г. нашето фотостудио няма да работи, но ще продължаваме да поемаме ангажименти за фотосесии на открито и всякакви събития.

Нашият пакет „Детска фотография“ предлага много варианти, които Вие може да разгледате на страницата ни ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ в ПЛОВДИВ. А повече снимки на различни дечица може да видите в галерията ни ДЕТСКА ФОТОСЕСИЯ в ПЛОВДИВ.

Също така може да наемете детски фотограф за детски рожден ден, както и фотограф за кръщене. Отскоро предлагаме и видеозаснемане за кръщене в Пловдив. Повече информация за услугите ни Фотограф за кръщене и Видеозаснемането на кръщене вижте в ФОТОГРАФ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕ в ПЛОВДИВ.

Не пропускайте да прочетете и страничката ни с най-често задаваните въпроси относно услугите, които предлагаме като срок за предаване на снимките, обработени и необработени кадри и т.н. Вижте ТУК.

Comments are closed.