You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Фотограф за детски рожден ден на Петър, 4 г.

фотограф за рожден ден Пловдив Петър 6Днешният пост е посветен на детската фотография и Ви представяме Петър – през изминалия месец той навърши четири години и за нас беше чест родителите да ни поканят да отразим събитието и празненството около неговия рожден ден. Самия рожден ден беше организиран да се извърши в ЦДГ Еделвайс в квартал Тракия, град Пловдив. Имаше на линия и професионален аниматор от известен детски център, който се грижеше атмосферата да бъде на макс. Самия рожден ден беше на тема “ Нинджи“. За жалост, някои от момиченцата се изплашиха при появата на аниматора, облечен в нинджа костюм, и до края на празненството седяха отстрани и не се решаваха да се включат в някоя от игрите. Това е често срещано явление при детската фотография.

Нашата задача като фотограф за рожден ден, беше да отразим емоцията и духа на самото събитие. Оказа се, че голяма част от времето се налагаше да пазим собствената си техника я от падащи топки, я от връхлитащи деца, я от балони и т.н. Реално да бъдеш фотограф за детски рожден ден в първа група от детската градина си е огромно предизвикателство, защото първо, почти не можеш да фокусираш децата ( те се движат понякога по-бързо от светлината :), второ, дори да фокусираш едно дете, то задължително ще има друго, което да се блъсне в точно същия момент, или нещо ще падне върху теб или фотоапарата, или самият ти ще се удариш някъде.

Но стига вече приказки – предлагаме Ви да разгледат някои от кадрите, заснети от фотограф за детски рожден ден на Петър, 4 г. в град Пловдив.

Ако и Вие желаете да се възползвате от нашите услуги на детска фотография и да ни наемете като фотограф за рожден ден, моля потърсете ни на посочените КОНТАКТИ.

Не пропускайте нашата ОФЕРТА ЗА ДЕТСКА, СЕМЕЙНА ИЛИ ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ в Пловдив, която е валидна до края на годината. При нас може да закупите и подаръчен ВАУЧЕР за фотосесия.

фотограф за рожден ден Пловдив Петър 15


Също така може да се запознаете с останалите услуги, които предлагаме:

ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯДетска фотосесия, семейна фотосесия, бебешка фотосесия, фотосесия за бременни, фотограф за детски рожден ден, видеозаснемане на рожден ден

ФОТОГРАФ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕФотозаснемане на кръщене ( фотограф за кръщене ) или Видеозаснемане на кръщене в Пловдив, Асеновград и Бачковски манастир

ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОСЕСИИ – Индивидуална фотосесия, портретна фотосесия, модна фотосесия


фотограф за рожден ден Пловдив Петър фотограф за рожден ден Пловдив Петър 1фотограф за рожден ден Пловдив Петър 10фотограф за рожден ден Пловдив Петър 8 фотограф за рожден ден Пловдив Петър 2 фотограф за рожден ден Пловдив Петър 7 фотограф за рожден ден Пловдив Петър 19фотограф за рожден ден Пловдив Петър 3фотограф за рожден ден Пловдив Петър 4фотограф за рожден ден Пловдив Петър 5

Запитвания и резервация на час за професионална фотосесия (независимо дали ще бъде детска фотосесия, семейна фотосесия, индивидуална фотосесия, фотосесия за бременни, модна фотосесия, портретна фотосесия или семейна фотосесия), както и за останалите ни услуги като Фотограф за кръщене, Видеозаснемане на кръщене, Фотограф за детски рожден ден, Видеозаснемане на рожден ден) може да направите като се свържете с нас от страница КОНТАКТИ. Пишете ни и ако искате да закупите подаръчен ваучер за фотосесия. Ангажименти за кръщенета поемаме в Пловдив, Асеновград, Бачковския манастир и други близки населени места. Ще ви очакваме!

Comments are closed.