You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Фотография за домашни любимци – кучета порода Кавказка овчарка

Предлагаме на Вашето внимание едни страхотни кученца, които имахме задачата да заснемем, за да може на по-късен етап да се реализира и тяхната продажба на нови собственици. Когато ги снимахме те бяха едва на 28 дни и повечето все още не можеха да ходят стабилно. Някои от кученцата можеха да се изправят на крака за няколко секунди, след което за по-сигурно отново си сядаха. Трябваше да направим снимки на общо 9 кучета порода Кавакзка овчарка поотделно, както и няколко групови всички и по пол. По-надолу може да видите само част от заснетите кадри. В случая снимахме в студио по искане на клиента, но честно казано смятаме, че една фотосесия на домашен любимец, трябва да бъде направена само и единствено на открито, стига да е подходящо.

Ако и Вие се интересувате от нашата услуга Фотография за домашни любимци и желаете да заснемем Вашия домашен любимец или да Ви направим общи снимки заедно, може да разчитате на нас. За запитвания относно фотография за домашни любимци и фотосесия на домашен любимец, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ, без значение дали става въпрос за куче, котка, рибки, папагал, хамстер и пр.

Каквато е офертата ни за детска, семейна или индивидуална фотосесия на открито, такава е цената и за фотосесия на домашни любимци. Офертата може да видите ТУК.

Comments are closed.