You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Съвети за детска студийна фотосесия в Пловдив

Детска, семейна и абитуриентска фотографияДетска, семейна и абитуриентска фотография 2

Детска, семейна и абитуриентска фотография 3

На всички любители на детската фотография бих искала да споделя колко много обичам да снимам такива послушни дечица като малката Елизабет. По време на детската фотосесия Ели се държа повече от послушно, а снимките са доказателство за това. Благодарение на мама, тати и разбира се цял куп играчки, детската фотосесия премина безпроблемнo и детския фотограф си свърши работата успешно. Защо успешно? Нима има пътища, когато детската студийна фотосесия да не е била успешна? Ще Ви отговорим.

Обикновено, когато сте ангажирали детския фотограф с определена дата и час за студийна фотосесия, то тогава моля ви спазвайте няколко прости правила, за да може детската фотосесия да премине леко и да бъде приятна както за малкия модел и за неговите родители, така и за самия детски фотограф. Изобщо в детската фотография има няколко т.н. златни правила и ето гласят те:

Детска, семейна и абитуриентска фотография 4

Детето трябва да бъде нахранено и да се е наспалo. Ясно и просто. Обикновено пренебрегването на тези 2 условия правят фотосесията мисия невъзможна и само отчитаме дейност вместо да направим наистина вдъхновяващи и творчески кадри. Затова, когато имате резервирана дата и час ви молим да взмете в предвид тези фактори и да не докарвате огладнели деца или току-що събудили се малчугани.

Един съвет: Ако има как и метеорологичните условия го позволяват може да ни докарате заспало детенце. Не е истина какви интересни кадри може да измислим заедно, докато малките са в Страната на сънищата. До нови срещи!

И за малко да забравя, ако искате да се възползват от услугите на детски фотограф и да заснемете детска фотосесия, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ, като повече информация може да откриете и в страницата ни ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ в ПЛОВДИВ.

Не пропускайте да разгледате и галерията ни с ДЕТСКИ И СЕМЕЙНИ ФОТОСЕСИИ.

Comments are closed.