You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Семейна фотография от професионален фотограф в град Пловдив

Скъпи любители на семейната фотография днес ще Ви представим колекция от няколко семейни фотосесии и семейни събития в град Пловдив. Семейната фотография се отличава с това, че е много емоционална и то благодарение най-вече на най-малките членове на семейството, а това са именно – децата. Семейната фотография има за цел да увековечи емоцията на времето по такъв начин, че всеки път като погледнеш снимката по лицето ти да се изписва лека усмивка. Добрия семеен фотограф умее да предразполага своите клиенти, за да може те да дадат най-доброто от себе си, за да може да бъдат възможно най-естествени, но и в същото време да изглеждат добре / защото нека да бъдем честни – не винаги, когато човек се държи естествено, изглежда добре  :)/.

Именно тук е мястото на на така наречения професионален фотограф, семеен фотограф, детски фотограф или бебешки фотограф. Професионален фотограф, според Българския тълковен речник е човек, който професионално се занимава с фотография, т.е. си изкарва хляба с това си препитание. Друго значение на на думата професионален фотограф е човек, който създава снимки с помощта на фотоапарат. Аз бих добавила следното определение: Професионален фотограф е този човек, който благодарение на своите знания, компетентност и опит умее да запечатва моментите и да ги превръща в спомени благодарение на своя фотоапарат.

В следващите няколко статии ще Ви споделим още значение на думата професионален фотограф и семеен фотограф/семейна фотография, както и какво бои трябвало да може да прави един професионален фотограф – неговите права, задължения и т.н.

Вижте и нашата АКТУАЛНА ОФЕРТА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ДЕТСКА И СЕМЕЙНА ФОТОСЕСИЯ.

Нашият пакет „Детска фотография“ предлага много варианти, които Вие може да разгледате на страницата ни ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ в ПЛОВДИВ. А повече снимки на различни дечица може да видите в галерията ни ДЕТСКИ ФОТОСЕСИИ в ПЛОВДИВ.

Също така може да наемете детски фотограф за фотозаснемане на празненство по случай рожден ден, както и фотограф за кръщене. Отскоро предлагаме и услугата видеооператор за кръщене в Пловдив. Повече за фото и видеозаснемането на кръщене вижте в ФОТОГРАФ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕ в ПЛОВДИВ.

Не пропускайте да прочетете и страничката ни с най-често задаваните въпроси относно услугите, които предлагаме като срок за предаване на снимките, обработени и необработени кадри и т.н. Вижте ТУК.

А сега Ви оставяме да разгледате част от снимките, които направихме в Пловдив.

Comments are closed.