You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Сватбен фотограф в Пловдив – Петя и Иван, 2014

В днешната статия представяме на Вашето внимание едни от нашите младоженци, чието сватбено тържество ние като сватбени фотографи заснехме през 2014 г. Те, макар и живеейки в чужбина, бяха решили, че ще спазват българските народни традиции относно венчавката и не подминаха нито бутането на вратите, нито пазаренето за новата булка, нито питките за здраве и надмощие в семейството. Сватбения ден включваше заснемане на сватбена фотосесия в Стария град в Пловдив, след което следваше църковен брак в църква “ Свети Димитър”, намираща се отново в Стария град, а накрая сватбата се премести в ресторант Пълдин. Сватбената фотосесия се осъществи на доста от емблематичните места в Стария град, както и на наскоро открития римски стадион до площада на Джумаята в Пловдив. Благодарим на Петя и Иван за доверието и им желаем много семейно щастие и разбирателство!

Ако и на вас ви предстои сватбено тържество в Пловдив или друго населено място и в момента преглеждате портфолиата на различни сватбени фотографи и сватбени видеооператори, то радваме се, че сте попаднали на нашия сайт. Ние от своя страна ви предлагаме сватбена фотография, включваща неограничен брой заснети и обработени кадри, които се записват на диск с индивидуална обложка и печат. В заивисмост от избрания от вас сватбен пакет с един или двмаа сватбени фотографа, ние сме включили и изготвянето на сватбена фотокнига. Предлагаме също така и пакет с един сватбен фотограф, един сватбен видеооператор и сватбена фотокнига.

Актуална информация за сватбените ни пакети през тази година може да видите в СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ. Повече за сватбеното видеозаснемане и примерни сватбени трейлъри може да видите в СВАТБЕНО КИНО. А ако се интересувате от изготвянето и печата на сватбена фотокнига, моля посетете нашата страница СВАТБЕНА ФОТОКНИГА.

За всичко останало не се колебайте да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ.

сватбен фотограф Пловдив Петя Иван 2014 сватбена фотография 111сватбен фотограф Пловдив Петя Иван 2014 сватбена фотография 108сватбен фотограф Пловдив Петя Иван 2014 сватбена фотография 112сватбен фотограф Пловдив Петя Иван 2014 сватбена фотография 42сватбен фотограф Пловдив Петя Иван 2014 сватбена фотография 87

Comments are closed.