You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

СВАТБЕНА ФОТОКНИГА

Освен със сватбена фотография и сватбено видеозаснемане, ние се занимаваме и с изготвянето на дизайн за сватбена фотокнига. Сватбената фотокнига е чудесен завършек и краен продукт на сватбената фотография, който ние дълбоко препоръчваме, поради простата причина, че когато някой иска да разгледа снимки от Вашата сватба, много по-лесно би било да му покажете сватбената фотокнига ( сватбен фотоалбум ) с подбрани най-добрите кадри, отколкото да прелиствате папките на компютъра, в търсейки на разнообразни и добри кадри.

ГОТОВИ ПРОЕКТИ на фотокниги

Сватбените фотокниги, които предлагаме, са с изключително добро качество, изработват се в България и гарантират дълго съхранение на Вашите спомени.

Актуалните цени на сватбените фотокниги за сезон 2023 може да видите по-надолу:

Размер на фотокнигата

Брой страници

Цена за 1 брой

Цена за втори и всеки следващ брой

20 см. / 20 см.

30

190 лв.

160 лв.

25 см. / 20 см.

30

240 лв.

200 лв.

25 см. /25 см.

30

270 лв.

230 лв.

30 см. / 25 см.

30

300 лв.

260 лв.

30 см./ 30 см.

30

350 лв.

300 лв.

Дизайна на всяка фотокнига ( сватбен фотоалбум ) се изработва строго индивидуално според Вашите изисквания и броя на избраните кадри, като примерни дизайни може да видите на следния линк:

ГОТОВИ ПРОЕКТИ на фотокниги

Станете наши приятели и във FACEBOOK и Instagram.


Ние, Студио Танчеви, предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбено видеозаснемане на всички бъдещи младоженци, които търся фото и видео за тяхната сватба. Също така бихме поели ангажимент за сватбена фотография и видеозаснемане на сватба в Пловдив, София, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Шумен, Плевен, Велико Търново, Карлово, Пещера, Ловеч, Смолян, Велинград, Девин, Панагюрище, Кърджали, Казанлък, Варна и Сливен. Ако ви предстои сватба София, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Шумен, Плевен, Варна, Велико Търново, Карлово, Смолян, Пещера, Ловеч, Девин, Панагюрище, Велинград, Кърджали, Казанлък, и Сливен както разбира се и в Пловдив, не се колебайте да се свържете с нас!

Comments are closed.