You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Сватбен фотограф в Пловдив – Ивелина и Иван, 2014

Един от най-важните моменти в сватбената фотография и видеозаснемането на сватба, които присъстват и в сватбения ден, но много често бъдещите младоженци подценяват неговото значение и го пренебрегват, е времето за сватбена фотосесия и сватбена видеосесия. Съветваме всички наши младоженци да помислят добре къде и как искат да протече самата сватбена фотосесия, така че да нахвърлим няколко идеи, за да може снимките от нея да станат наистина лесно и без излишно губене на време. Например град Пловдив предлага голямо изобилие от приятни места за снимки. Препоръчваме на всички да гледат много снимки в Интернет на много и различни сватбени фотографи, както и сватбени трейлъри на различни сватбени видеооператори и да си набелязват какво им харесва и какво евентуално биха искали да осъществят в рамките на сватбената фотосесия.

Разбира се не всичко е възможно да се осъществи в рамките на сватбения ден. Затова ние предлагаме и услугата Следсватбена фотосесия, която представлява отново сватбена фотосесия, която обаче се осъществява в ден, различен от сватбата. Обикновено следсватбената фотосесия предразполага към повече свобода и тогава булката не се притеснява да си нацапа роклята или да екпериментират с различни неща и на различни места. Препоръчваме на нашите младоженци да се възползват от услугата следсватбена фотосесия и в случаите, когато метеоролигичното време в деня на сватбата не е било много подходящо за заснемането на добри снимки от сватбената фотосесия.

При всички случаи – дали сватбена или следсватбена фотосесия, вие ще получите професионално отношение от страна на сватбения фотограф и видеооператор и не по-малко качествени фотографии и сватбен филм. Повече информация за предлаганата от нас сватбена фотография и видеозаснемане на сватба в Пловдив или относно други населени места и актуалните ни сватбени пакети с включени един или двама сватбени фотографа, както и такъв с включен 1  сватбен фотограф, 1 сватбен видеооператор и сватбена фотокнига, може да видите в нашата страница СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ и съответно СВАТБЕНО КИНО – ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА СВТАБА В ПЛОВДИВ.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

page-08-2

Comments are closed.