You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Сватбен фотограф в Пловдив и видеозаснемане на сватби в Пловдив – Гери и Ичо

Младоженците в тази статия се казват Гергана и Величко и те са от младоженците, които те заразяват с настроението си. Искрени. Усмихнати. Вдъхновени.

Те се свързаха с нас по повод търсенето им на сватбен фотограф и сватбен видеооператор за тяхната сватба през Септември месец в Джия Бийч, Пловдив. Беше огромна изненада да установим, че с младоженеца Величко бяхме учили заедно в началното училище и след толкова много години да се срещнем отново и то съвсем случайно. В крайна сметка те се спряха на нашия екип от фото и видео и за нас беше чест и истинско удоволствие да ги снимаме.

Сватбен фотограф в Пловдив

В допълнение пожелаха да направим въздушни кадри с дрон, които много добре се вписаха в направения след това сватбен трейлър, който може да видите по-надолу в статията. Въздушни кадри с дрон направихме по време на тяхната сватбена фотосесия на Гребния канал.

След това партито продължи в един от най-избираните ресторанти за сватба в Пловдив, разположен в непосредствена близост до Гребната база, а именно – Джия Бийч. Макар и обикновен, без изискана кухня и добре облечен персонал, от гледна точка на сватбената фотография и сватбеното видеозаснемане на сватба, ние препоръчваме ресторант Джия Бийч, тъй като е боядисан в много приятен за снимки цветове. Също така осветлението е достатъчно и е добре подредено, а също така има възможност за снимки от горе като сватбения фотограф и сватбения видеооператор се качат на балкона.

Ние, Студио Танчеви в опита си като сватбен фотограф и сватбен видеооператор, сме стигнали до извода, че самите ресторанти за сватба, са от ключово значение за кадрите, които ще се заснемат и предадат на младоженците. Затова ако обмисляте да организирате сватба в Джия Бийч, то вие сте на прав път.

⇒ Разгледайте галерията със снимки от сватбата на ГЕРИ И ИЧО в ДЖИЯ БИЙЧ, ПЛОВДИВ

Повече за сватбена фотография в Пловдив може да видите в СВАТБЕН ФОТОГРАФ В ПЛОВДИВ.

Актуални сватбени пакети може да видите в СВАТБЕНИ ПАКЕТИ. Там ще откриете и нашия Комбиниран пакет бестселър с включен сватбен фотограф + сватбен видеооператор + сватбена фотокнига. Към всеки от пакетите може да добавите дрон или следсватбена фотосесия.

Повече за ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ на сватба в Пловдив може да видите в СВАТБЕНО ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ В ПЛОВДИВ. А по-долу може да изгледате сватбения трейлър от сватбата на Гери и Ичо.

Освен на територията на Пловдив, ние предлагаме услугата сватбена фотография и видеозаснемане на сватби из цялата страна. Затова, ако искате да ни наемете като екип от фото и видео за сватба в Пловдив, София, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Шумен, Плевен, Пирин Голф, Света София в Равно поле, Мидалидаре, Главатарски хан, Велико Търново, Карлово, Пещера, Ловеч, Смолян, Велинград, Девин, Панагюрище, Кърджали, Казанлък, Варна и Сливен и др., не се колебайте да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

                                    


Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография и видеозаснемане на сватби като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбено видеозаснемане на всички бъдещи младоженци, които търсят екип от фото и видео за тяхната сватба. Също така бихме поели ангажимент за заснемане на въздушни кадри с дрон, както и за сватбена фотография и видеозаснемане на сватба в Пловдив, София, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Шумен, Банско, Разлог, Плевен, Пирин Голф, Света София в Равно поле, Мидалидаре, Главатарски хан, Велико Търново, Карлово, Пещера, Ловеч, Смолян, Велинград, Девин, Панагюрище, Кърджали, Казанлък, Варна и Сливен. Ако ви предстои сватба не се колебайте да се свържете с нас!


Comments are closed.