You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

СВАТБЕНО КИНО

ЗАЩО ТОЧНО СВАТБЕНО КИНО И СВАТБЕНА КИНЕМАТОГРАФИЯ?

Скъпи приятели, накратко искаме да ви разкажем за нашата услуга сватбено кино или както е по-познато – сватбено видеозаснемане.

Предлагаме на Вашето внимание видеозаснемане на сватба като техниката, която използваме обикновенно е кино камера и безогледалка + мнопод и гимбъл. Готовият материал представлява сватбен филм в 4К формат с дължина по Ваш избор от 40 минути до около 2 часа + сватбен трейлър. При видеозаснемане на една сватба винаги предлагаме като допълнително възможност опциите за заснемане с дрон и изготвяне на love story.

По правило всички младоженци гледат сватбения филм от начало до край само веднъж. Със всяко следващо гледане с приятели и роднини, се налага постоянно да превъртат множество сцени, които в последствие младоженците преценят, че не са реално толкова значими. Затова като сватбен видеооператор се стремя да синтезирам, комбинирам и предам готов завършен сватбен филм, чрез който отново да преживеете емоцията от най-важния ден в живота ви, без да се отегчавате с излишни сцени.

Мили младоженци, ако сметнете, че представените в нашия сайт сватбени трейлъри ви дават основание да ми гласувате доверие като сватбен кинематограф / сватбен видеооператор, за да изработим един красив художествен филм за вас, не се колебайте се свържете с нас по FACEBOOK или на посочените КОНТАКТИ.

Сватбено видеозаснемане от сватбен видеооператор / сватбен кинематограф Симеон Танчев.

Comments are closed.