You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Сватбен фотограф и сватбен видеооператор в Пловдив

Ние, Симеон и Весела, сме родени в Пловдив, израснали сме там и ето защо решихме, че това е мястото, на което ще започнем и развиваме нашето хоби, а именно фотографията. Малко след това се появи и влечението ни към видеозаснемането. Откакто започнахме да се занимаваме с това професионално, основното ни направление е да бъдем съответно сватбен фотограф или сватбен видеооператор на Вашата сватба в Пловдив, а защо не и в други населени места в България.  Нямаме проблем да пътуваме и до други населени места като Асеновград, Пещера, Пазарджик, Девин, Смолян, Панагюрище, Карлово. За изминалите няколко години имахме привилегията да заснемем стотици младоженци от Пловдив, някои с по-традиционен начин на мислене, други – по творчески настроени.

сватбен видеооператорсватбен видеооператорсватбен видеооператор

Стремим се като екип от сватбен фотограф и сватбен видеооператор винаги да изглаждаме различията си с младоженците относно разбирането как трябва да изглеждат сватбените снимки и сватбения филм, какво да включват и други важни въпроси. Винаги сме готови да помогнем със съвет относно организацията на сватбения ден.

Имали сме възможността да заснемем сватби в най-различни ресторанти на територията на град Пловдив и околността като Империал, Новотела, Парк-хотел Марково, Русалка, сватбен дом Водолей, Зала Роял, Тримонциум и др., както и да работим с различен контингент от гримьори, фризьори, сватбени агенции, диджеи, танцови формации и др.

Ако ви предстои сватба и си търсите сватбен фотограф и/или сватбен видеооператор, не се колебайте да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ – винаги сме отворени да отговорим на всички ваши въпроси дали по имейл, телефон или на неангажираща среща. Станете наши приятели и във FACEBOOK и Instagram!

сватбен видеооператор

А сега ще може да разгледате една много малка част от сватбите, които сме заснели в Пловдив и околността:

Сватбата на ИВАНКА и КИРИЛ

Сватбата на СВЕТЛАНА и ГРИГОР

Сватбата на ГЕРГАНА и ВЕЛИЧКО

Сватбата на МАРИЯ и НИКОЛА

Сватбата на ЗОРКА и АТАНАС

Сватбата на МОНИКА и ЯНКО

Сватбата на ДЕСИ и БОРИС

Сватбата на АННА и ИВАН

Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография в Пловдив, Асеновград, Пещера, Пазарджик, Девин, Смолян, Панагюрище, Карлово и видеозаснемане на сватба в Пловдив като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбен оператор на всички бъдещи младоженци, които търся фото за сватба и видео за сватба. Много ще се радваме, ако ви престои сватба да се обърнете към нас да бъдем ваш сватбен фотограф в Пловдив и сватбен видеооператор в Пловдив.

Comments are closed.