You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Сватба в Панагюрище – сватбена фотография

Скъпи приятели, предстяваме ви снимки от сватбата на едни прекрасни млади хора от Панагюрище, на която ние имахме честта да бъдем сватбени фотографи. Семейство Делийски бяха сключили вече своя граждански брак и не държаха твърде много на цялата церемониалност, но за сметка на това имахме едно прекрасно време за сватбена фотосесия в горите покрай Панагюрище, на която те бяха много отзивчиви и с готовност да реализираме различни идеи. В резултат се получиха много сполучливи кадри изпълнени с емоционален заряд. Пожелаваме на семейство Делийски дълъг и щастлив семеен живот, в който те да реализират всичките си мечти!

сватбена фотография

Ако и на Вас Ви предстои този вълшебен ден, наречен сватба, и се чудите все още кой сватбен фотограф или сватбен видеооператор да изберете, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ и не се притеснявайте да зададете всички си въпроси, които Ви вълнуват. Знаем, че избора на фото и видео за сватбата не е лесна задача за голяма част от младоженците и затова може да ни питате всичко.

Ние от своя страна Ви предлагаме коректно отношение и избор между няколко сватбени пакети, които може да видите тук СВАТБЕНИ ПАКЕТИ. Там ще намерите и нашия бестселър, а именно нашия КОМБИНИРАН пакет, който включва сватбен фотограф + сватбен видеооператор + сватбена фотокнига и имате възможността към пакета да добавите още въздушни кадри с дрон и следсватбена фотосесия. В случай, че нашите пакети не ви допадат сме гъвкави и готови да Ви изготвим индивидуална оферта.

Сватбена фотокнига, сватбен фотограф, Пловдив, Панагюрище 2016-3-8

Не забравяйте, че роклята се облича само веднъж, храната се изяжда, виното свършва, но спомените остават. Затова именно ние се занимаваме със сватбена фотография и сватбено видеозаснемане – за да съхраним емоцията и преживяванията за поколения напред.

Сватбена фотокнига, сватбен фотограф, Пловдив, Панагюрище 2016-3-16

Въпреки че се намираме в Пловдив, често поемаме ангажименти за сватбен фотограф и сватбено видеозаснемане към младоженци, решили да отпразнуват своя специален ден в Панагюрище. Разстоянието между градовете е не е голямо, а и градът има своите предимства, затова без проблем отговаряме на запитванията, които се отнасят до сватбена фотография и видеозаснемане на сватба в Панагюрище.

През годините сме били наемани за сватбен фотограф и/или сватбен видеооператор на сватби, провеждащи се в най-различни ресторанти в града като най-често сме снимали в ресторанта на Арена Асарел. Смятаме, че разстоянието не би трябвало да е пречка, за да поемем ангажимента по заснемането на Вашата сватба дори и в градовете Велинград, Пазарджик, Пловдив, Девин, Карлово, Пещера, както и в Банко ( Пирин Голф ).

Сватбена фотокнига, сватбен фотограф, Пловдив, Панагюрище 2016-3-2

Повече информация за нашата сватбената фотография и начина ни на снимане и обработване на кадрите може да видите на СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ и в ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ. Ще Ви очакваме!

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Сватбена фотокнига, сватбен фотограф, Пловдив, Панагюрище 2016-3-14

Сватбена фотокнига, сватбен фотограф, Пловдив, Панагюрище 2016-3-6

Сватбена фотокнига, сватбен фотограф, Пловдив, Панагюрище 2016-3-4

Сватбена фотокнига, сватбен фотограф, Пловдив, Панагюрище 2016-3-3

Сватбена фотокнига, сватбен фотограф, Пловдив, Панагюрище 2016-3-1


Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография, видеозаснемане на сватба и заснемане на сватбена фотосесия в Панагюрище, Карлово, Велинград, Пазарджик, Пловдив, Девин, Банско, Пещера и Панагюрище като предоставяме услугата сватбен фотограф, сватбена фотосесия, сватбена фотокнига и сватбен оператор на всички бъдещи младоженци, които търся фото за сватба и видео за сватба. Много ще се радваме, ако ви престои сватба да се обърнете към нас да бъдем ваш сватбен фотограф в Панагюрище и сватбен видеооператор в Панагюрище.


Comments are closed.