You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

СВАТБЕНА ФОТОСЕСИЯ

Сватбената фотосесия е един от най-важните моменти в сватбения ден, който е важно да бъде планиран и организиран добре. За целта може да попитате и да се доверите на избрания от Вас сватбен фотограф или сватбен видеооператор за съвети, идеи за места, пози и др. Последните години сватбената фотосесия се превърна в едно от най-любимите моменти на младоженците. Затова е добре да оставите поне един час за фотосесия, както и да се помисли за най-добрата локация, която нито да е прекалено встрани, така че да се изгуби излишно време в път, но в същото време да предлага художествена обстановка за творческа работа по време на фотосесията. Ако изберете нас, да бъдем Ваш сватбен фотограф или сватбен видеооператор, бъдете сигурни, че много пъти в нашите разговори ще засягаме темата за вашата сватбена фотосесия, тъй като я смятаме за най-художественият момент през цялата сватба, заедно с другите уловени емоции и настроения на младоженците и гостите. Не забравяйте, че именно моментите от фотосесията най-често влизат в сватбения трейлър.

СВАТБЕНА ФОТОСЕСИЯ

СВАТБЕНА ФОТОСЕСИЯ


Вижте ГАЛЕРИЯТА със снимки „СВАТБЕНА ФОТОСЕСИЯ 2019-2022 г.

Вижте ГАЛЕРИЯТА със снимки „СВАТБЕНА ФОТОСЕСИЯ 2016-2018 г.

Вижте ГАЛЕРИЯТА със снимки „СВАТБЕНА ФОТОСЕСИЯ 2013-2015 г.


 За повече информация относно нашата сватбена фотография и видеозаснемане на сватба, които предлагаме, не се колебайте да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ, а ние като сватбен фотограф и сватбен видеооператор имаме отговорността да съдействаме в подготовката и да отговаряме на всеки ваш въпрос.

Станете наши приятели и във FACEBOOK и Instagram!


СВАТБЕНА ФОТОСЕСИЯ

СВАТБЕНА ФОТОСЕСИЯ

СВАТБЕНА ФОТОСЕСИЯ

Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография и сватбено видео заснемане като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбен оператор на всички бъдещи младоженци, които търсят фото и видео за сватба. Също така бихме поели ангажимент за сватбена фотография и видео заснемане на сватба в Пловдив, София, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Шумен, Плевен, Девин, Панагюрище, Смолян, Хасково, Кърджали, Велинград, Банско, Мидалидаре, Карлово, Казанлък, Варна и Сливен. Ако ви предстои сватба София, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Девин, Панагюрище, Смолян, Хасково, Кърджали, Велинград, Банско, Мидалидаре, Карлово, Казанлък, Шумен, Плевен, Варна и Сливен както разбира се и в Пловдив, не се колебайте да се свържете с нас!

Comments are closed.