You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Сватбена фотография в София – Милена и Митко

Подготовка булка младоженец, сватбен фотограф Пловдив, София, Бургас, Пазарджик 2016 76

Скъпи наши приятели, които организирате своята вълшебна сватба в София, бихме искали да ви информираме, че може да се обръщате към нас за всички въпроси, касаещи нейното организиране и най-вече що се отнася до сватбена фотография и видеозаснемане в София. Както знаете наша страст е именно сватбената фотография, както и отскоро сватбеното видеозаснемане и се стремим да се развиваме главно в тази насока.

Актуални сватбени пакети, между които нашите младоженци може да избират, са посочени в СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ, като имайте в предвид, че за някои по-отдалечени места се налага поемането на транспортните разходи и/или нощувка на сватбения фотограф / сватбения видеооператор.

Актуална информация за видеозаснемане на сватба ( сватбено кино ) и примерни сватбени трейлъри може да видите в СВАТБЕНО КИНО.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Много често обаче се случва ние да нямаме възможност да поемем конкретна сватба в София било то поради заетост на датата с друга сватба или някаква друга причина. Тогава не се притеснявайте да ни пишете отново, за да може да ви препоръчаме друг колега сватбен фотограф или сватбен видеооператор, за който да гарантираме, че ще свърши възложената му работа, също толкова добре, като нас.

Освен сватбена фотография и видеозаснемане на сватба, ние се занимаваме и с изготвянето на дизайн за сватбена фотокнига. Сватбената фотокнига е чудесен завършек и краен продукт на сватбената фотография, който ние дълбоко препоръчваме, поради простата причина, че когато някой иска да разгледа снимки от Вашата сватба, много по-лесно би било да му покажете сватбената фотокнига с подбрани най-добрите кадри, отколкото да прелиствате папките на компютъра, в търсейки на разнообразни и добри кадри. Информация за сватбените фотокниги, които предлагаме, може да видите в нашата страница СВАТБЕНА ФОТОКНИГА.

Comments are closed.