You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Сватбена фотография в Пловдив – Петя и Иван – 2014

Сватбеният фотограф… През годините има голяма прoмяна в мисленето на хората що се отнася до тази персона, част от организацията на всяко сватбено тържество. За някои хора сватбеният фотограф е човек, който постоянно щрака и накрая дава евтино изработени кадри. За други обаче фотографът е творец и наистина ценят неговото творчество. Ние се стремим да бъдем от втората категория сватбени фотографи в Пловдив, които предлагат сватбена фотография на високо ниво, близко до изкуството. На нашия сайт може да откриете много примери как се справяме по отношение на сватбената фотография и и сватбената фотосесия – нейното реализиране, хващане на моменти и обработка.

По-надолу в един от посочените линкове може да разгледате снимки от една сватба, която снимахме в Пловдив чието време за сватбена фотосесия съвпадна и със най-дъждовното време в конкретния ден. Това не ни спря и благодарение на ентусиазираните младоженци, успяхме да направим някои много хубави кадри на Гребната база в Пловдив дори и след това ресторантът да бъде буквално наводнен 🙂

Актуална информация за нашата сватбена фотография в Пловдив и видеозаснемане на сватба в Пловдив, които ние предлагаме на всички бъдещи младоженци и сватбените ни пакети през тази година може да видите в СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ В ПЛОВДИВ. Сватбени трейлъри може да разгледате в СВАТБЕНО КИНО – ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБА В ПЛОВДИВ. А ако се интересувате от изготвянето и печата на сватбена фотокнига, моля посетете нашата страница СВАТБЕНА ФОТОКНИГА. За всичко останало не се колебайте да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Comments are closed.