You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Сватба в Мидалидаре – Сватбена фотография и сватбено видеозаснемане в Стара Загора – Ана и Килиян

В тази статия ще ви разкажем малко повече за невероятната сватба на Ана и Килиян, която се състоя във винарен комплекс Мидалидаре и на която ние бяхме поканени като сватбен фотограф и сватбен видеооператор.

Сватбена фотография

Разположен сред необятната хълмиста природа в сърцето на Средна гора винарния комплекс се намира между град Раковски и Стара Загора и се състои от 3 големи част – хотел в центъра на село Могилово, стара и нова винарската изба в двата края на селото. Хотелът е истински замък в провансалски стил, а отпред има красива голяма градина. В комплекса се намират още 2 къщи за гости – една на територията на самата винарна и втора на територията на СПА хотела.

Мидалидаре е едно от най-добрите места за сватба в България. Кой са другите – прочетете ТУК.

Сватбена фотография

Сватбения ден на Анна и Килиян започна в именно една от къщите, част от хотелския комплекс на Мидалидаре. Забавно беше как докато снимахме приготовленията на булката, през това време младоженеца играеше футбол с кума и шаферите в намиращото се наблизо спортно игрище. Последва транспортиране на гостите с автобус до градът с най-голям процент католици в България, а именно град Раковски, в който се състоя църковната венчавка на Ана и Килиан в една от 3-те католически църкви в града.

Сватбена фотография

Сватбената фотосесия бе заснета на брега на малко езеро на няколко километра северно от село Могилово. По време на сватбената фотосесия използвахме дрон, за да направим и няколко въздушни кадри.

Сватбена фотография

Смятаме, че на подобни локации като Голф-клуб Света София, Пирин Голф§ СПА, Винарна Мидалидаре и т.н., наличието на дрон е не само препоръчително, ами е направо задължително, за да може фото и видео екипът може да обхване от въздуха огромната площ на комплекса, а и да станат добри въздушни кадри с дрон на младоженците по време на сватбената фотосесия. Често с дрон стават едни от най-хубавите кадри при видеозаснемането на сватба и сватбената фотография.

Сватбена фотография

След това програмата продължи с коктейл, по времето на който младоженците имаха време да се видят и поздравят с всички гости. Няма да забравим колко различна беше атмосферата на тази сватба. Никой за никъде не бързаше. Сватбения фотограф и сватбения видеооператор през това време се наслаждаваха на красивите кадри, които се получаваха, благодарение на прекрасната светлина точно преди залез слънце.

Още много снимки от сватбата на Анна и Килиян вижте ТУК.

И въпреки че програмата вървеше с 1 час закъснение, младоженците явно целяха импровизираната церемония по подписване на граждански брак да се случи точно по залез. Самият инесен ритуал започна към 20 ч., по време на който имаше лични послания от младоженеца към булката и обратно, а след това сватбата се премести в ресторанта на Мидалидаре, където се настанихме чак след 21 часа и партито продължи под открито небе до след полунощ.

Повече информация за актуалните ни пакети за сватбена фотография и видеозаснемане на сватба, както и за възможността да поръчате сватбена фотокнига може да видите в СВАТБЕНИ ПАКЕТИ.

А повече за сватбените фотокниги, които предлагаме, вижте в СВАТБЕНА ФОТОКНИГА.

Още снимки от сватбата на Анна и Килиан вижте ТУК. Освен тази в Мидалидаре сме снимали и други сватби – ето някой от тях:

Сватба в Мидалидаре – Асена и Петър

Сватба в Мидалидаре – Деница и Иван

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография и сватбено видеозаснемане като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбен оператор на всички бъдещи младоженци, които търся фото и видео за тяхната сватба. За нас ще е огромна радост отново да имаме възможност да снимаме сватба в Мидалидаре. 

Също така бихме поели ангажимент за сватбено видеозаснемане в Сливен, Ямбол, Пловдив, Казанлък, Карлово. Ако ви предстои сватба в Сливен, Ямбол, Казанлък, Пловдив, Карлово, както разбира се и в Стара Загора, не се колебайте да се свържете с нас! Мидалидаре се намира на около 2 часа път от София и само на 1 час от Пловдив, затова разстоянието за нас не е проблем.


Повече за видеозаснемане на сватба в Стара Загора и сватбено видеозаснемане в Раковски може да видите в ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА.

Повече за сватбена фотография в Стара Загора и сватбена фотография в Раковски може да видите в СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ В СТАРА ЗАГОРА.


              

 

                                   

 

Comments are closed.