You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Сватбен фотограф и видеозаснемане на сватба в Главатарски хан, Кърджали

СВАТБА В ГЛАВАТАРСКИ ХАН, КЪРДЖАЛИ

Хотелски комплекс Главатарски хан се намира на 7 км от Кърджали, съвсем близо до водите на яз. Кърджали, в уникалната самобитност и девствена природа на Родопите. Комплексът се отличава с възрожденска архитектура, съчетана с модерен стил. Разполага с най-различни видове стаи, богат СПА център и огромен ресторант за около 400 души. Това е вашето място за голяма сватба.

Главатарски хан е едно от найдобрите места за сватба в България. Кой са другите – прочетете ТУК.

Ние, Студио Танчеви в опита си като сватбен фотограф и сватбен видеооператор, сме стигнали до извода, че локацията, на която се провежда една сватба е от ключово значение за кадрите, които ще се заснемат и предадат на младоженците. Затова ако обмисляте да организирате сватба в Главатарски хан, то вие сте на прав път.

видеозаснемане на сватба

⇒ Разгледайте галерията със снимки от сватбата на ДЕСИ И ВЛАДИ в ГЛАВАТАРСКИ ХАН

⇒ Разгледайте галерията със снимки от сватбата на ХРИСТИНА И АНТОНИО в ГЛАВАТАРСКИ ХАН

При тази сватба в Главатарски Хан подготовката на младоженците, Деси и Влади,  протече в две отделни стаи като ви препоръчваме да резервирате стаи не в основната хотелска част, а в някои от двуетажните къщи в близост – те са с модерно обзавеждане и кадрите оттам винаги стават красиви. След това отидохме до един от малкото православни храмове на територията на град Кърджали, където се проведе тайнството венчавка.

Последва заснемане на сватбена фотосесия, която направихме за кратко на брега на язовир Кърджали, а след това се преместихме в комплекса, където снимахме на фона на часовниковата кула, ресторанта и зелената поляна пред хотела.

При сватба в Главатарски хан и в ролята си на сватбен фотограф и сватбен видеооператор препоръчваме (дори според нас е направо задължително) използването на дрон за красиви въздушни кадри отвисоко, като дронът може да снима както по време на изнесената церемония, така и по време на сватбената фотосесия. Накрая изнесената церемония по сключване на граждански брак се състоя на засятата с райграс градина пред хотела с гледка към язовира.


Повече за сватбена фотография в Кърджали и сватбена фотография в Главатарски Хан може да видите в СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ В КЪРДЖАЛИ.

Актуални сватбени пакети може да видите в СВАТБЕНИ ПАКЕТИ. Там ще откриете и нашия Комбиниран пакет бестселър с включен сватбен фотограф, сватбен видеооператор и сватбена фотокнига. Към всеки от пакетите може да добавите дрон или следсватбена фотосесия.

Повече за ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ на сватба в Кърджали и сватбено видеозаснемане в Главатарски Хан може да видите в ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБА В КЪРДЖАЛИ. А по-долу може да изгледате сватбения трейлър от сватбата на Деси и Влади в Главатарски хан.

Други места за сватба в България, които дават предпоставка за по-художествени кадри са Света София в Равно поле, Мидалидаре, Главатарски хан, Пирин Голф § СПА, Калоянова крепост. Всички тези места са подходящи за заснемане и на следсватбена фотосесия.

Освен на територията на Кърджали, ние предлагаме услугата сватбена фотография и сватбено видеозаснемане из цялата страна. Затова, ако искате да ни наемете като екип от фото и видео за сватба в Пловдив, София, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Шумен, Плевен, Пирин Голф, Света София в Равно поле, Мидалидаре, Главатарски хан, Велико Търново, Карлово, Пещера, Ловеч, Смолян, Велинград, Девин, Панагюрище, Кърджали, Казанлък, Варна и Сливен и др., не се колебайте да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.


Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография и видеозаснемане на сватби като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбено видеозаснемане на всички бъдещи младоженци, които търсят екип от фото и видео за тяхната сватба. Също така бихме поели ангажимент за заснемане на въздушни кадри с дрон, както и за сватбена фотография и видеозаснемане на сватба в Пловдив, София, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Шумен, Банско, Разлог, Плевен, Пирин Голф, Света София в Равно поле, Мидалидаре, Главатарски хан, Велико Търново, Карлово, Пещера, Ловеч, Смолян, Велинград, Девин, Панагюрище, Кърджали, Казанлък, Варна и Сливен. Ако ви предстои сватба не се колебайте да се свържете с нас!


Comments are closed.