You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Заснемане на рождения ден на Кристиан и Никол

Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 22В днешната публикация ще Ви покажем един от първите рождените дни, които заснехме – рождения ден на близнаците Кристиан и Никол, които ставаха на цяла 1 годинка. Желаем им от сърце да растат винаги здрави и засмени и да радват мама и тати . Рождения ден протече в един от най-хубавите ресторанти в Кючук Париж, Пловдив, и малките рожденици получиха безброй подаръци от поканените на събитието гости.

Услугата „Заснемане на рожден ден“ извършена от детски фотограф се заплаща почасово, като цената варира според сезона и неговата натовареност. Актуални цени може да видите на ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ в ПЛОВДИВ. А повече снимки на различни дечица може да видите в галерията ни ДЕТСКИ ФОТОСЕСИИ в ПЛОВДИВ. Към пакетите предлагаме допълнително изработване на фотоколаж от събитието, фотоалбуми, изработване на фотокниги и други.

Също така може да наемете детски фотограф за фотозаснемане на рожден ден, както и фотограф за кръщене. Отскоро предлагаме и услугата видеооператор за кръщене в Пловдив. Повече за фото и видеозаснемането на кръщене вижте в ФОТОГРАФ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕ в ПЛОВДИВ.

Не пропускайте да прочетете и страничката ни с най-често задаваните въпроси относно услугите, които предлагаме като срок за предаване на снимките, обработени и необработени кадри и т.н. Вижте ТУК.

Ако и Вие желаете да се възползвате от нашата услуга “ Фотозаснемане на рожден ден“ от детски фотограф, моля потърсете ни на посочените КОНТАКТИ. Необходимо е да знаете, че работим предимно в Пловдив, но не е проблем за нас да поемаме ангажименти и за други части от страната.

Детски фотограф фотозаснемане рожден ден Пловдив 21Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 23Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 24

Comments are closed.