You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Детска фотосесия в Пловдив – 2016 г.

Скъпи почитатели на детската фотография, решили сме днес да представим на Вашето внимание две малки принцеси, които бяха дошли в Пловдив специално за рождения ден на тяхната прабаба. Използвахме есенния пейзаж навън, за да направим снимки за спомен на няколко поколения жени. Снимките, които детския фотограф им направи станаха хубави, благодарение на тяхното спокойствие и послушание, отчасти резултат от интересните и смешни физиономии, които им правеха техните роднини.

Ако и вие искате да се възползвате от услугите  на детски фотограф за заснемане на детска фотосесия в Пловдив, бебешка, рожден ден, кръщене или друго събитие, което е важно за Вашето дете и цялото Ви семейство, не се колебайте да ни потърсите на посочените КОНТАКТИ.

Не пропускайте нашата ОФЕРТА ЗА ДЕТСКА, СЕМЕЙНА ИЛИ ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ в Пловдив, която е валидна до края на годината.

А на следващия линк ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ ще намерите повече информация за нашите услуги. Освен с детска фотография, ние се занимаваме още със сватбена фотография и видеозаснемане и семейна фотография.

Не пропускайте да разгледате и галерията с детски снимки ТУК, както и статията с често задаваните въпроси относно нащите услуги – ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ.

Comments are closed.