You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Детска фотосесия на малката София

Със закупен предварително ваучер за фотосесия, дойдоха в нашето студио в град Пловдив малката София и нейните родители. Както обикновено правим по време на детска фотосесия, направихме разнообразни снимки на детето и след това няколко снимки с мама и тати.  Както и друг път сме казвали ние като детски фотографи обичаме да експериментираме по време на снимане. Но основната отговорност, особено когато се снима в студио, пада върху детския фотограф да прецени кога и къде да постави детето и как да ангажира предметите около него, така че самата снимка да има някакво послание, а не да представлява само едно изображение.

При заснемането на много малки деца е много важно детския фотограф да знае какво мислят децата и как реагират те на всичко. От огромна помощ може да бъдат играчки, поставени в различни ъгли на студиото, където детето да концентрира погледа си, вместо да го рее, където му падне. Качествената детска фотосесия с резултат хубави и оригинални снимки са винаги следствие от оригиналното и артистично мислене на детския фотограф.

Освен детски фотосесии, ние можем да заснемем за Вас и семейна фотосесия с Вашите роднини или индивидуална и модна фотосесия, за да впечатлите Вашите приятели. Работим предимно в Пловдив, но никога не отказваме поръчки и за други населени места.

Не пропускайте нашата ОФЕРТА ЗА ДЕТСКА, СЕМЕЙНА или ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ.

Независимо от това дали желаете детска фотосесия, семейна фотосесия или индивидуална модна фотосесия, можете да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ.

ВАЖНО! За съжаление през 2023 г. нашето фото студио няма да работи, но това по никакъв начин не засяга фотосесиите на открито, както и всички останали услуги, които предлагаме.

Детска фотография детски фотограф за рожден ден 116

Ето къде може да откриете и повече информация за предлаганите от нас услуги:

СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ – Поемаме ангажименти за сватбен фотограф в Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, София, а защо не и в други населени места.

СВАТБЕНО ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ – Отново, както при сватбения фотограф, така и сватбения видеооператор поема ангажименти за сватби из цяла България

ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ – Детска фотосесия, семейна фотосесия, бебешка фотосесия, фотосесия бременни, рожден ден

ФОТОГРАФ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕ – Фотозаснемане на кръщене в пакет с или без видеозаснемане на кръщенето

ФОТОГРАФ ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ

ИНДИВИДУАЛНИ ФОТОСЕСИИ Индивидуални фотосесии, портретни фотосесии, модни фотосесии, романтични фотосесии

Comments are closed.