You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Детска фотосесия и фотозаснемане на кръщене – Ирен, 2017

Детски фотосесии, семейни фотосесии Пловдив, детска фотография 2016-142Скъпи любители на детската фотография, в тази статия ще ви представим една детска фотосесия на малката Ирен, която в същия ден отпразнува и своето кръщение в християнската вяра.

Както и друг път сме казвали детските фотосесии, които се реализират на открито винаги предоставят повече възможност на фотографът да направи по-художествени кадри, отколкото тези на закрито или в студио. Когато сме ангажирани с детска фотография винаги насърчаваме нашите клиенти да изберат фотозаснемането да се проведе извън помещения.

Малката Ирен изглеждаше много щастлива от това, което й се случва. Пожелаваме й и за напред да бъде толкова усмихната и весела. В случай, че и Вие желаете да се възползвате от нашия пакет „Детска фотография“ и да заявите детска фотосесия, а защо не и семейна фотосесия, може да се свържете с нас като посетите страницата ни КОНТАКТИ или да посетите страницата ни с актуалната ни оферта за детска, семейна или индивидуална фотосесия в Пловдив – Вижте ТУК.

Нашият пакет „Детска фотография“ предлага много варианти, които Вие може да разгледате на страницата ни ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ в ПЛОВДИВ. А повече снимки на различни дечица може да видите в галерията ни ДЕТСКИ ФОТОСЕСИИ в ПЛОВДИВ.

Също така може да наемете детски фотограф за фотозаснемане на празненство по случай рожден ден, както и фотограф за кръщене. Отскоро предлагаме и услугата видеооператор за кръщене в Пловдив. Повече за фото и видеозаснемането на кръщене вижте в ФОТОГРАФ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕ в ПЛОВДИВ.

Не пропускайте да прочетете и страничката ни с най-често задаваните въпроси относно услугите, които предлагаме като срок за предаване на снимките, обработени и необработени кадри и т.н. Вижте ТУК.

А сега Ви предлагаме да разгледате кадрите от детската фотосесия на малкия Ирен и нейните щастливи родители.

Comments are closed.