You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Детска фотосесия на Ади и Алекс

детски фотограф Ади Алекс Пловдив 1детски фотограф Ади Алекс Пловдив 2Скъпи любители на детската фотография, представяме Ви следващата заснета от нас детска фотосесия, на която ни позираха двамата братя – Ади и Алекс. Тази детска фотосесия беше направена в Цар Симеоновата градина в центъра на град Пловдив със закупен ваучер от нашата промоция.

Когато сме ангажирани с детска фотография винаги насърчаваме нашите клиенти да изберат фотозаснемането извън помещения или студиа. Като цяло фотозаснемането на две толкова малки деца едновременно е голямо предизвикателство за един фотограф и ние се гордеем, че снимките станаха хубави. По времена сесията имаше доста сълзи и мрънкане от страна на децата, но с малко убеждаване и играчки нещата потръгнаха, снимахме ги и сега родителите на Ади и Алекс се радват на резултатите от детската фотосесия.

В случай, че и Вие желаете да се възползвате от нашия пакет за детска фотосесия, може да се свържете с нас като посетите страницата ни КОНТАКТИ.

Нашият пакет „Детска фотография“ предлага много варианти, които Вие може да разгледате на страницата ни ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ в ПЛОВДИВ. А повече снимки на различни дечица може да видите в галерията ни ДЕТСКИ ФОТОСЕСИИ в ПЛОВДИВ.

Също така може да наемете детски фотограф за фотозаснемане на празненство по случай рожден ден, както и фотограф за кръщене. Отскоро предлагаме и услугата видеооператор за кръщене в Пловдив. Повече за фото и видеозаснемането на кръщене вижте в ФОТОГРАФ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕ в ПЛОВДИВ.

Не пропускайте да прочетете и страничката ни с най-често задаваните въпроси относно услугите, които предлагаме като срок за предаване на снимките, обработени и необработени кадри и т.н. Вижте ТУК.

А сега Ви предлагаме да разгледате кадрите от детската фотосесия на братята Ади и Алекс.

Comments are closed.