You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Годеж на Краси и Пламен

Професионална фотосесия за влюбена двойка, романтична фотосесия Пловдив, годежна фотосесия 50Преди време с нас се свърза Пламен, който ни попита дали сме готови да осъществим една идея, която му била хрумнала наскоро. Ние, тъй като винаги насърчаваме уникалността и нестандартното, веднага се съгласихме. Идеята на Пламен, беше да дойде той и неговата приятелка, Краси, на някое красиво кътче и да направим фотосесия на открито. Същността на идеята обаче беше, че по средата на фотосесията Пламен щеше да помоли своята приятелка да се ожени за него. И след това да продължим с годежна фотосесия.

Мястото, което избрахме за това интересно събитие беше Асенова крепост в покрайнините на Асеновград в близост до град Пловдив. Оттам може да се наблюдава красива гледка и да се направят наистина незабравими кадри.

Професионална фотосесия за влюбена двойка, романтична фотосесия Пловдив, годежна фотосесия 51

Дойде така дългоочаквания ден за Пламен, в който той щеше да поиска ръката на Краси. Времето беше повече от идеално. Дори ядохме сладолед. Бяхме се уговорили  с бъдещите младоженци да се срещнем направо на Асенова крепост. Изненада за Краси беше и самата фотосесия, защото тя дори не знаеше, че ще има нещо такова. Започнахме снимките и на една от крепостите пламен коленичи и подаде пръстена. Разбира се Краси беше много изненадана и щастлива. И разбира се, тя каза ДА. След това отидохме да поснимаме още малко в гората т. н. годежна фотосесия. Част от това щастливо събитие може да видите от снимките по-долу, заснето покрай Пловдив.

Ако и Вие желаете да се възползвате от услугите, които ние предлагаме и да заснемем някакво значимо за Вас събитие, моля потърсете ни на посочените КОНТАКТИ.


Ето къде може да откриете и повече информация за предлаганите от нас услуги:

СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ – Поемаме ангажименти за сватбен фотограф в Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, София, а защо не и в други населени места.

СВАТБЕНО ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ – Отново, както при сватбения фотограф, така и сватбения видеооператор поема ангажименти за сватби из цяла България

ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ – Детска фотосесия, семейна фотосесия, бебешка фотосесия, фотосесия бременни, рожден ден

ФОТОГРАФ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕФотозаснемане на кръщене в пакет с или без видеозаснемане на кръщенето

ФОТОГРАФ ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ

ИНДИВИДУАЛНИ ФОТОСЕСИИ – Индивидуални фотосесии, портретни фотосесии, модни фотосесии, романтични фотосесии

Comments are closed.