You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Снимки от цяла сватба – задължително при избора на добър сватбен фотограф

Разглеждайки много сайтове за сватбена фотография вие, скъпи бъдещи младоженци, сигурно се обърквате при избора си на добър сватбен фотограф. Изглежда сякаш всички са еднакво добри и ви предлагат само перфектни снимки. Ето какво да направите, ако не знаете кого точно да изберете да заснеме Вашата сватба – поискайте да разгледате снимки от цяла заснета сватба. Така ще видите не само най-добрите и отбрани кадри, които сватбения фотограф е избрал да включи в портфолиото си, но и всички останали кадри, които са банални за повечето сватбени фотографи, но са еднакво важни за младоженците.

Също така ще разберете дали сватбения фотограф умее да заснема всичко важно и значимо, случващо се наоколо и ще придобиете повече представа относно стила му при пост-обработката. Истинският професионалист никога не би ви отказал подобна услуга.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

добър сватбен фотограф

По-надолу сме дали линкове към галерии на заснети от нас сватби, откъдето може да си извадите изводите за нас – не пропускаме важните моменти и обичаме естественото излъчване на младоженците и гостите, когато заснемаме сватбена фотография.

Ако желаете да ни ангажирате като сватбен фотограф и сватбен видеооператор за Вашата вълшебна сватба, моля потърсете ни на посочените КОНТАКТИ. Офертата ни с един сватбен фотограф + един сватбен видеооператор + сватбена фотокнига се оказа нашия бестселър досега. Вижте нашите сватбени пакети в СВАТБЕНИ ПАКЕТИ 2023 и 2024.

Повече за услугата ни Сватбена фотография вижте в СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ.

Повече за услугата ни Видеозаснемане на сватба и примерни сватбени трейлъри вижте в СВАТБЕНО КИНО.

добър сватбен фотограф


Сватбен фотограф и сватбен видеооператор в Пазарджик – АЛИНА И ХРИСТО

Сватбен фотограф и сватбен видеооператор в Голф-клуб Света София –  ЦВЕТИ И БОЯН

Сватбен фотограф в Стара Загора –  ПЕТЯ § ЖИВКО

Сватбен фотограф в Главатарски Хан, Кърджали – ДЕСИ § ВЛАДИ

Сватбен фотограф в Стара Загора, МИДАЛИДАРЕ –  АНА § КИЛИАН

Сватбен фотограф в Пловдив – ИВАНКА § КИРИЛ

Сватбен фотограф в Пловдив – ГЕРИ § ИЧО

Сватбена фотография и сватбено видеозаснемане в ПИРИН ГОЛФ –  ЕЛИЦА и РОУАН

Сватбен фотограф във Варна – МЕРИ § КРИС

Сватбен фотограф в Бургас – ГЕРГАНА § НЕДЯЛКО

Сватбен фотограф в КАЛОЯНОВА КРЕПОСТ, АРБАНАСИ


Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография и видеозаснемане на сватби като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбено видеозаснемане на всички бъдещи младоженци, които търся фото и видео за тяхната сватба. Също така бихме поели ангажимент за сватбена фотография и видеозаснемане на сватба в Пловдив, София, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Шумен, Плевен, Велико Търново, Карлово, Пещера, Ловеч, Смолян, Велинград, Девин, Панагюрище, Кърджали, Казанлък, Благоевград, Хасково, Русе, Варна и Сливен. Ако ви предстои сватба София, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Шумен, Плевен, Варна, Велико Търново, Карлово, Смолян, Пещера, Ловеч, Благоевград, Хасково, Русе, Девин, Панагюрище, Велинград, Кърджали, Казанлък, и Сливен както разбира се и в Пловдив, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще Ви отговорим с най-добрата оферта.

14856302927_3f91beee39_k

Comments are closed.