You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Сватбено фото и видео заснемане на сватби в Пловдив – Иванка и Кирил

В тази страница ще ви покажем снимки от сватбата на Иванка и Кирил, която се състоя в Пловдив и Асеновград и на която ние бяхме поканени като сватбен фотограф и сватбен видеооператор.

⇒ Разгледайте галерията със снимки от сватбата на ИВАНКА И КИРИЛ в СВАТБЕН ДОМ ВОДОЛЕЙ

видео заснемане на сватби

Всичко започна със снимки от подготовката на булката в един хотел в крайните квартали на Асеновград, след което се отправихме към православен храм Свети Николай Чудотворец в Асеновград за сключване на църковен брак. Сватбената фотосесия бе заснета в широколистната гора над Куклен близо до манастир Св. св. Козма и Дамян. Разполагахме с достатъчно време да заснемем емоционални моменти с двамата малдоженци.

След сватбената фотосесия се отправихме към мястото, където щеше да продължи тържеството, а именно сватбен дом Водолей – на околовръстния път към Асеновград. Това е един от най-избираните ресторанти за сватба в Пловдив и Асеновград. Последва изнесен ритуал в градината, множество снимки с гостите отпред и голям купон вътре в ресторанта. За забавлението на гостите се грижеше професионален диджей като имаше поканена и танцова формация за приветствието на младоженците при влизане в ресторанта, както и гайдар за първото сватбено право хоро.

Ние, Студио Танчеви в опита си като сватбен фотограф и сватбен видеооператор, сме стигнали до извода, че самите ресторанти за сватба, са от ключово значение за кадрите, които ще се заснемат и предадат на младоженците. Затова ако обмисляте да организирате сватба в сватбен дом Водолей, то вие сте на прав път.

⇒ Вижте още една сватба във сватбен дом Водолей – Сватбата на ЗОРКА И АТАНАС

Повече за сватбена фотография в Пловдив и сватбена фотография в Асеновград може да видите в СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ В ПЛОВДИВ.

Актуални сватбени пакети може да видите в СВАТБЕНИ ПАКЕТИ. Там ще откриете и нашия Комбиниран пакет бестселър с включен сватбен фотограф + сватбен видеооператор + сватбена фотокнига. Към всеки от пакетите може да добавите дрон или следсватбена фотосесия.

Повече за ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ на сватба в Пловдив и сватбено видеозаснемане в Асеновград може да видите в ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБИ В ПЛОВДИВ

Освен на територията на Пловдив и Асеновград, ние предлагаме услугата сватбена фотография и сватбено видеозаснемане из цялата страна. Затова, ако искате да ни наемете като екип от фото и видео за сватба в Пловдив, София, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Шумен, Плевен, Пирин Голф, Света София в Равно поле, Мидалидаре, Главатарски хан, Велико Търново, Карлово, Пещера, Ловеч, Смолян, Велинград, Девин, Панагюрище, Кърджали, Казанлък, Варна и Сливен и др., не се колебайте да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

                              


Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография и видеозаснемане на сватби в Пловдив като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбено видеозаснемане на всички бъдещи младоженци, които търсят екип от фото и видео за тяхната сватба. Също така бихме поели ангажимент за заснемане на въздушни кадри с дрон, както и за сватбена фотография и видео заснемане на сватби в Пловдив, София, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Шумен, Банско, Разлог, Плевен, Пирин Голф, Света София в Равно поле, Мидалидаре, Главатарски хан, Велико Търново, Карлово, Пещера, Ловеч, Смолян, Велинград, Девин, Панагюрище, Кърджали, Казанлък, Варна и Сливен. Ако ви предстои сватба не се колебайте да се свържете с нас!


Comments are closed.