You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Сватбено фото и видео заснемане на сватби в Бургас – Гергана и Недялко

Ако ви предстои плажна сватба в тесен семеен кръг, недейте си мислете, че нямате нужда от сватбен фотограф. Дори напротив 🙂 Единствено един добър сватбен фотограф може да запечата интимната страна на случващото се, също толкова добре, колкото и познатите ни банални моменти като подписване, първа целувка и т.н. А също така може да заснемете прекрасна романтична сватбена фотосесия на морския бряг по залез.

Разгледайте галерията със снимки от морската сватба на Гергана и Недялко ТУК.

Сватбено фото и видео

Една от мечтите на всички булки е да се оженят на брега на морето под красива арка от цветя в снежно бяла рокля. Една такава плажна сватба снимахме в малкото селце в област Бургас – Ахелой. Сватбата на Гергана и Недялко се състоя в цели 2 дни. Първия ден беше отреден за най-близките приятели и роднини с изнесена церемония по подписване на граждански брак на брега на морето в Ахелой, а веднага след това направихме плажна сватбена фотосесия на брега и наблизо намиращото се пристанище. Вечерта приключи с парти в хотел Прованс, който се намираше на по-малко от километър от плажа.

Цялата сватба представляваше морска плажна сватба в тесен кръг. Украсата в ресторанта беше направена лично от булката, а нейното нареждане по масите в ресторанта бе отговорност на младоженеца. Тъкмо пристигайки като сватбен фотограф и сватбен видео оператор ( или накратко казано сватбено фото и видео ) го заварихме да прави именно това.

Сватбено фото и видео

Плажът на Ахелой по това време на годината ( началото на Септември ) не беше толкова пуст, колкото ни се искаше, но въпреки това снимките от сватбената фотосесия се получиха много добре.

На следващия ден се прехвърлихме в Стара Загора, където се състоя венчавката в Катедрален храм “ Свети Николай“, а след това с по-голям кръг роднини младоженците отпразнуваха своето бракосъчетания в бални зали Тера, които са едно от най-популярните места за сватба в Стара Загора.

Сватбено фото и видео

Ако сте бъдещи младоженци и вече сте започнали подготовката за своята сватба, бихме искали да ви информираме, че едно от нещата, които трябва да изберете още съвсем в началото, това е вашият екип от сватбен фотограф и сватбен видеооператор. Ние ви предлагаме сватбена фотография и видеозаснемане на сватба, при които се съобразяваме изцяло с вас, вашите изисквания, предпочитания и идеи.

Актуалните ни сватбени пакети вижте в СВАТБЕНИ ПАКЕТИ.

И така, ако планирате морска сватба в Бургас, Несебър, Балчик, Созопол, Варна, Поморие или някой друг черноморски град, не се колебайте да ни потърсите на посочените КОНТАКТИ. Ние поемаме ангажименти за цялото Българско Черноморие.

Повече за нашата сватбената фотография в Бургас, която предлагаме, може да откриете в СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ В БУРГАС И ВАРНА.

Повече за услугата сватбено видеозаснемане в Бургас може да видите СВАТБЕНО ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБА В  БУРГАС И СТАРА ЗАГОРА.

Една от най-важните части в сватбената фотография е именно сватбената фотосесия, на която присъствате само вие, младоженците, заедно с вашите кумове и шафери/шаферки. Сватбената фотосесия е времето, в което стават едни от най-най-хубавите кадри от цялата сватба, затова ви съветваме да не я пренебрегвате, а да отделите колкото е възможно повече време за нея и помислите какви идеи бихте искали заедно с избрания от вас сватбен фотограф да осъществите по време на фотосесията. Независимо дали е плажна фотосесия, на планина, в полето или в града, тези снимки остават незабравим спомен от вашия ден.

И не на последно място не забравяйте, че роклята се облича само веднъж, храната се изяжда, виното свършва, но спомените остават. Затова именно ние се занимаваме със сватбена фотография и видеозаснемане на сватби – за да съхраним емоцията и преживяванията за поколения напред. Ще Ви очакваме!

                              


Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография и сватбено видео заснемане  като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбен оператор на всички бъдещи младоженци, които търсят екип от фото и видео за сватба. Поемаме ангажименти за сватбена фотография и видео заснемане на сватба в Бургас, Несебър, Балчик, Созопол, Варна, Поморие. Много ще се радваме, ако ви престои морска сватба в тесен кръг да се обърнете към нас да бъдем ваш сватбен фотограф в Бургас, сватбен фотограф във Варна, сватбен видеооператор в Бургас, сватбен видеооператор във Варна.


Comments are closed.