You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Сватбен фотограф и видеозаснемане на сватба във Велико Търново

Въпреки че ние се намираме в Пловдив, получаваме често запитвания за сватбен фотограф и видеозаснемане на сватба от младоженци, решили да отпразнуват своя специален ден във Велико Търново и района. Там сме снимали няколко сватби като най-открояващата се беше сватбата на Иванка и Николай, която се състоя в Калоянова крепост, близо до Арбанаси. Градът разполага с голямо изобилие от места, на които може да се осъществи сватбената фотосесия – например крепостта Царевец ( където и беше заснета фотосесията на Иванка и Николай ), парк Марно море и множество сгради, музеи и дори водопад в близост. Бихме поели ангажимент за сватбена фотография и видеозаснемане на сватба и в другите близки населени места като Ловеч, Плевен, Габрово, Шумен.

видеозаснемане на сватбавидеозаснемане на сватбавидеозаснемане на сватба

Смятаме, че разстоянието не би трябвало да е пречка, за да поемем ангажимента по заснемането на Вашата сватба, ето защо поемаме отговорността да предлагаме своята сватбена фотография и сватбено видеозаснемане дори и из цялата страна. Единственото, което трябва да имате предвид при такива по-отдалечени от Пловдив локации , е че ще бъде необходимо младоженците да поемат транспортните разходи, както и евентуално да осигурят място за нощувка на екипа в нощта на сватбата. Станете наши приятели и във FACEBOOK и Instagram!

видеозаснемане на сватба

11-07-2015-620_20102303664_o

Ако ви предстои сватба във Велико Търново и си търсите сватбен фотограф и/или сватбен видеооператор, не се колебайте да се свържете с нас по FACEBOOK или на посочените КОНТАКТИ – винаги сме отворени да отговорим на всички ваши въпроси дали по имейл, телефон или на неангажираща среща.

А сега разгледайте сватбата на Иванка и Николай в Калоянова крепост, Арбанаси

СВАТБАТА НА ИВАНКА И НИКОЛАЙ

Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография и видеозаснемане на сватби във Велико Търново, Арбанаси, Шумен, Ловеч, Плевен и Габрово като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбен оператор на всички бъдещи младоженци, които търся фото за сватба и видео за сватба. Много ще се радваме, ако ви престои сватба да се обърнете към нас да бъдем ваш сватбен фотограф в Велико Търново и сватбен видеооператор в Велико Търново.

Comments are closed.