You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Фотосесия за бременни в Пловдив – Валентина

Тук можете да откриете снимки от фотосесията на бременната Валентина. Тя и нейният съпруг, бъдещ татко, бяха изключително щастливи и в очакване на появата на малкото им съкровище. Снимките бяха заснети в района на Гребна база, Пловдив по залез слънце – най-хубавото време за снимки. Винаги, когато става въпрос за снимки, съветваме нашите клиенти доколкото е възможно да снимаме по залез, защото тогава светлината е най-подходяща и с нищо не могат да се сравнят снимките правени през деня с тези – правени по залез.

През тази година на всички бъдещи майки, които в момента се наслаждават на този толкова интересен момент от своя живот – бременността предлагаме възможността да заснемем професионална фотосесия за бременни на открито, на избрано от вас място в рамките на град Пловдив.

По време на бременността жената може да се промени толкова много, че да не можете да я разпознаете – както във физически план, така и в емоционален :). Затова препоръчваме на бъдещите татковци, ако се е насъбрало напрежение между Вас и Вашата бременна половинка, направете й подарък – ваучер за фотосесия. Едва ли ще откаже  🙂 А и ще имате страхотни снимки от този период.

Цената за фотосесия за бременни, както и възможностите за закупуването на ваучер за фотосесия може да видите в нашата ОФЕРТА ЗА ДЕТСКА, СЕМЕЙНА ИЛИ ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ в Пловдив, която е валидна до края на годината!

Ако искате да си запазите час или просто имате въпроси относно нашите услуги може да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ.

Не пропускайте да прочетете и статията ни с често задавани въпроси относно нашите услуги и срокове за предаване на готовия материал – ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Фотосесия за бременни в Пловдив


Ние, Студио Танчеви, предлагаме фотозаснемане на професионална фотосесия за бременни в Пловдив, заснета от професионален фотограф в Пловдив. Ако се интересувате от другите нашите услуги като заснемане от професионален фотограф на детска, семейна или индивидуална фотосесия или искате да подарите ваучер за фотосесия, моля свържете се с нас.


Comments are closed.