You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Фотосесии за бременни в Пловдив – Магдалена

Здравейте, скъпи приятели! В тази публикация ще може да се насладите на красивите снимки от фотосесията на бременната Магдалена, които заснехме в района на гребната база в Пловдив. Тя и нейният съпруг, бъдещ татко, бяха изключително щастливи и в очакване на появата на малкото им съкровище и желаеха да запаметят този интересен момент от техния съвместен живот – бременността като заснемем професионална фотосесия за бременни на открито, на избрано от вас място в рамките на град Пловдив.

На тези снимки ще разберете защо често даваме съвети относно дрехите, с които да се облечете за фотосесията. На снимките ще видим какъв хубав контраст се получава между ярките дрехи, с които е облечена бременната дама и сравнително еднообразния фон. Това е най-добрата комбинация. За една добра снимка, ние смятаме, че е добре да има контраст – или ярки дрехи + едноцветен фон, или едноцветни дрехи с ярък фон.

Фотосесии за бременни

Идеята за фотосесия за бременни е много добра за подарък по повод и без повод, затова препоръчваме на бъдещите татковци, ако се е насъбрало напрежение между Вас и Вашата бременна половинка, направете й подарък – ваучер за фотосесия. Едва ли ще откаже  🙂 А и ще имате страхотни снимки от този период.

Цената за фотосесия за бременни, както и възможностите за закупуването на ваучер за фотосесия може да видите в нашата ОФЕРТА ЗА ДЕТСКА, СЕМЕЙНА ИЛИ ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ в Пловдив, която е валидна до края на годината!

Не пропускайте да прочетете и статията ни с често задавани въпроси относно нашите услуги и срокове – ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.


Ние, Студио Танчеви, предлагаме фотозаснемане на професионална фотосесия за бременни в Пловдив, заснета от професионален фотограф в Пловдив. Ако се интересувате от другите нашите услуги като заснемане от професионален фотограф на детска, семейна или индивидуална фотосесия или искате да подарите ваучер за фотосесия, моля свържете се с нас.


Comments are closed.