You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Фотозаснемане на кръщене – Калоян през 2014 г.

Фотограф за кръщене в Пловдив 2015 74Кръщенета, кръщенета, кръщенета… Сезонът на кръщенетата е лятото, а заедно с лятото идват още много хубави емоции и моменти за запечатване. Ние, Симеон и Весела, сме изключително радостни, когато с нас се свържат родители, които искат да ни поканят за фотограф на кръщенето на своето дете. Ние от своя страна даваме всичко от себе си, за да уловим духа на събитието и всяка емоция, излязла от лицето на малкия човек и неговите родители и гости.

Фотозаснемането на кръщене не е лесна задача, погледнато от фотографска гледна точка, защото много често в българските православни църкви е много тъмно и осветлението е твърде оскъдно, за да може да се снима с автоматични настройки. Затова и много родители, осъзнали това, се допитват до професионален фотограф, който разбира и има опит, за да може накрая да имат един добър спомен от събитието във формата на снимки. Професионалния фотограф ще се стреми да запечата всеки момент, независимо колко е тъмно в църквата или колко пречат някои от роднините, в желанието си и те да заснемат така важния за всички им момент.

Фотограф за кръщене в Пловдив 2015 69Фотозаснемане на кръщенеНОВО! Вече предлагаме и видеозаснемане на кръщенета като повече информация може да научите като ни пишете лично.

Услугите „Фотограф на кръщене“ и „Видеооператор на кръщене“ са валидни за територията на град Пловдив и близките градове, като актуалното ни предложение може да откриете във ФОТОЗАСНЕМАНЕ НА КРЪЩЕНЕ.

Ако възникнат някакви въпроси или желаете да резервираме дата и час за Вашето събитие, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ.

Comments are closed.