You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Фотограф за кръщене и сватба в Пловдив

сватбена фотография на сватба в Калоянова крепост, Арбанаси, Велико Търново 83Здравейте! Радваме се, че разглеждате нашия сайт и че можем да ви се представим посредством снимките, които сме направили за различни наши клиенти на различни места и по различни поводи. Основното направление, в което се стремим да снимаме и творим, това е сватбената фотография, както и репортажната фотография, като в това число включваме фотозаснемане на кръщене и фотозаснемане на рождени дни и партита. Оскоро започнахме да предлагаме услугата видеозаснемане на сватба, кръщене и други събития. Ние сме екип от двама ентусиазирани младежи, като при нужда имаме и трети човек, на който може да разчитаме. Предлагаме своите услуги, що се отнася за фотограф или видеооператор за кръщене и рожден ден, на територията на град Пловдив, но през летния сезон много от ангажиментите ни са и извън него. Ние може да се окажем вашия сватбен фотограф или сватбен видеооператор дори и да сте от Бургас, Благоевград, Враца, Велико Търново, Ихтиман, Козлодуй, Кърджали, Пазарджик, Пещера, Варна, София, Ямбол, Сливен, Стара Загора, Троян, Хасково, Ловеч, Плевен, Шумен или друг по-отдалечен град.

сватбена фотография на сватба в Калоянова крепост, Арбанаси, Велико Търново 86сватбена фотография на сватба в Калоянова крепост, Арбанаси, Велико Търново 81сватбена фотография на сватба в Калоянова крепост, Арбанаси, Велико Търново 71Актуална информация за сватбената фотография и видеозаснемането на сватба, която предлагаме, както и сватбените пакети, включващи един или двама сватбени фотографи или комбиниран пакет от фото и видеозаснемане, може да намерите на нашата страница СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ. Сватбени трейлъри може да видите в СВАТБЕНО КИНО – ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБА. А ако ви предстои друго събитие, чието репортажно отразяване вие търсите в наше лице и се нуждаете от фотограф за кръщене или фотограф за рожден ден и/или парти, може да се свържете с нас, за да ви дадем всичката необходима информация.

Също така може да наемете детски фотограф за фотозаснемане на празненство по случай рожден ден, както и фотограф за кръщене. Отскоро предлагаме и услугата видеооператор за кръщене в Пловдив. Повече за фото и видеозаснемането на кръщене вижте в ФОТОГРАФ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕ в ПЛОВДИВ.

Не пропускайте да прочетете и страничката ни с най-често задаваните въпроси относно услугите, които предлагаме като срок за предаване на снимките, обработени и необработени кадри и т.н. Вижте ТУК. Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

В случай, че възникнат някакви въпроси, чийто отговори не намирате в нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас на посочените в сайта контакти, независимо от типа събитие или дали се намирате в Бургас, Благоевград, Враца, Велико Търново, Ихтиман, Козлодуй, Кърджали, Пазарджик, Пещера, Варна, София, Ямбол, Сливен, Стара Загора, Троян, Хасково, Ловеч, Плевен, Шумен или друг по-отдалечен град.. Ние се стремим да отговаряме възможно най-бързо на всички Ваши запитвания.

Comments are closed.