You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Фотограф за кръщене и рожден ден в Пловдив – Стилиян

Фотограф за кръщене в Пловдив 2015 119Фотограф за кръщене в Пловдив 2015 123В днешната публикация ви представяме малкия Стилиян, който имахме честта на снимаме в един от най-важните дни в живота му – деня в който то бе покръсен в свето крещене в Православната църква и в същия ден той навърши цяла една годинка. Родителите на Стилиян търсиха професионален фотограф за кръщенето, който да отрази събитието и затова се обърнаха към нас. За ритуала те бяха избрали една от най-известните църкви в Пловдив, а именно цъкрвата “ Света Богородица“ в центъра на Пловдив. Други църкви, в които се налага често да снимаме кръщенета са “ Свети свети Петър и Павел“, ‘Свети Димитър“, ‘Света Троица“, ‘Свети Иван Рилски“, „Свети Констанстин и Елена“. Има и други църкви, в който сме снимали малко по-необичайни ритуали на светото кръщение.

Фотограф за кръщене в Пловдив 2015 124

След като фотографа на кръщенето на Стилиян засне ритуала, родителите и всички гости се отправиха към покрайнините на града, в близост до село Първенец за отпразнуване на събитието + първия рожден ден на малкия Стилия на тихо и спокойно място на открито. Желаем на малкия Стилиян много бъдещи успехи и радости в живота.

Ако сте родител и се замисляте дали да се свържете с нас във връзка с услугата, която предлагаме – фотограф за кръщене и фотограф за рожден ден, то не се чудете да го направите на посочените КОНТАКТИ. Тези спомени са за цял живот и си заслужава да инвестирате в спомените си – своите и тези на Вашето дете. Фотозаснемането на кръщене или рожден ден не е лесно за снимане и изисква висок клас техника, знания и умения, които само един професионален фотограф може да предложи на своите клиенти. Същото абсолютно важи и за видеозаснемането на кръщенето, рождения ден и т.н.

Също така може да наемете детски фотограф за фотозаснемане на празненство по случай рожден ден, както и фотограф за кръщене. Отскоро предлагаме и услугата видеооператор за кръщене в Пловдив. Повече за фото и видеозаснемането на кръщене вижте в ФОТОГРАФ ЗА КРЪЩЕНЕ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕ в ПЛОВДИВ.

Не пропускайте да прочетете и страничката ни с най-често задаваните въпроси относно услугите, които предлагаме като срок за предаване на снимките, обработени и необработени кадри и т.н. Вижте ТУК.

ГАЛЕРИЯ със снимки от различни кръщенета може да видите в ФОТОГРАФ ЗА КРЪЩЕНЕ И ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА КРЪЩЕНИЕ В ПЛОВДИВ.

Станете наши приятели в FACEBOOK и Instagram.

Comments are closed.