You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Фотограф за кръщене в Пловдив – Ивомир

Въпреки че има много семейства, които са излезли извън граница, за да търсят по-добро бъдеще за себе си и своите деца, една голяма част от тях все още пазят българските традиции и що се отнася до тях, те са готови на всичко, за да ги спазят. Семейството на малкия Ивомир е емгрирало в топла Испания, но когато се появил малкия Ивомир, неговите родители решили, че искат техния син да спазва правосланата вяра, а не католическата, която е официално призната на територията на Испания. Затова през това лятото семейството на Ивомир се свързаха с нас, за да ангажират фотограф за кръщене в Пловдив, който да поеме отговорността за отразяване на цялото събитие от начало до край. Самото кръщене щеше да се състои в църква „Свети свети Петър и Павел“. По този начин, н есамо те, но и много други семейства, си запазват спомени за цял живот от родната земя и спазването на родните обичаи.

Ако и на Вашето детенце предстои ритуала по Свето кръщение в Православна църква, ви съветваме да не пренебрегвате ритуала и всичко, свързано с него, защото то има голямо значение за бъдещия живот на вярващия.

Актуална информация за пакета за фотограф за кръщене, както и за видеооператор за кръщене, може да откриете в ФОТОГРАФ ЗА КРЪЩЕНЕ, като услугата извършваме главно на територията на град Пловдив и съседните населени места.

За всякакви допълнителни въпроси, не се колебайте да ни пишете или да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ.

Comments are closed.