You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Фотограф за рожден ден – Никол, 1 г.

На Вашето внимание днес представяме малката Никол, която празнува своя първи рожден ден. Нейните родители се свързаха с нас и пожелаха да присъстваме на празничното тържество в ролята на Фотограф за рожден ден и детско парти и да заснемем малката рожденичка с нейните близки и роднини. Рождения ден се проведе в ресторант Аморе в кв. Тракия, град Пловдив. За първи път влизах в този ресторант и останах с много добри впечатления относно обслужването и обстановката като цяло. Въпреки, че малката Никол почти през цялото време беше в ръцете на мама и тати, най-важното от всичко беше, че тя беше в настроение за снимки. Тази част от ресторанта, в която се провеждаше тържеството, бе специално аранжирана с балони и красиви празнични надписи. Тортата беше не само вкусна, но и изключително красива. Радваме се, че станахме част от това тържество и желаем много здраве и сбъднати мечти на малката Никол!

фотограф за рожден ден Пловдив Никол 4фотограф за рожден ден Пловдив Никол 23фотограф за рожден ден Пловдив Никол 20фотограф за рожден ден Пловдив Никол 12

Ако и Вие желаете да се възползвате от нашата услуга Фотограф за детски рожден ден и детско парти в Пловдив и искате да запечатаме Вашите семейни моменти, не се колебайте да ни потърсите на посочените КОНТАКТИ. Няма значение дали става въпрос за  рожден ден на дете или някакъв юбилей или парти на Ваш близък и приятел – ние ще запечатаме всичко случващо се в красиви кадри, на които после дълго време ще се радвате.

Множество снимки на заснети от нас детски фотосесии, рождени дни и партита може да видите в Детска фотография от Студио ТАНЧЕВИ.

Също така предлагаме и видеозаснемане на частни партита, юбилеи, рождени дни като заснетия материал се оформя по подходящ начин в красив филм. При желание от Ваша страна видеооператорът може да изработи и кратък клип с избрани моменти на музикален фон.

Нашите услуги “ Фотограф за рожден ден и парти “ и “ Видеозаснемане на парти и рожден ден“ са почасови услуги и цената се формира в зависимост от продължителността на ангажимента, който искате да заснемем. Затова най-добре се свържете с нас, за да ви изпратим подробна оферта.

фотограф за рожден ден Пловдив Никол 11

Освен рожденини дни и партита ние предлагаме още услугите Фотограф за кръщене, Видеозаснемане на кръщене, Детска фотосесия и семейна фотосесия като снимаме предимно в Пловдив и други близко разположени локации – Асеновград, Бачковски манастир и т.н. Повече информация за заснемането на кръщенета вижте във ФОТОГРАФ ЗА КРЪЩЕНЕ В ПЛОВДИВ.

 Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

фотограф за рожден ден Пловдив Никол 2фотограф за рожден ден Пловдив Никол 19фотограф за рожден ден Пловдив Никол 21 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 18 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 25фотограф за рожден ден Пловдив Никол 26фотограф за рожден ден Пловдив Николфотограф за рожден ден Пловдив Никол 15фотограф за рожден ден Пловдив Никол 22


Ние, Студио Танчеви, предлагаме детска фотография и семейна фотография в Пловдив, Асеновград и Бачковския манастир, която включва услугите Фотограф за кръщене, Видеозаснемане на кръщене, Фотограф за детски рожден ден и детско парти, Видеозаснемане на рожден ден, детска фотосесия, семейна фотосесия. Така че ако организирате кръщене или детски рожден ден и искате да имате красиви спомен от събитието, не се колебайте да ни наемете като фотограф за кръщене или фотограф за детски рожден ден и детско парти по време на които ще имаме възможността да направим и красива детска фотосесия или щура семейна фотосесия. Потърсете ни и ако търсите видеозаснемане на кръщене или видеозаснемане на рожден ден.

Comments are closed.