You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Фотограф за рожден ден – Борис

Скъпи любители на детската фотография днес предоставяме на Вашето внимание поредния заснет от детски фотограф рожден ден в Пловдив, в който главен герой се оказа току-що навършилия 6 години Борис. Рождения ден се проведе в един от най-известните детски центрове в Пловдив. Там купона беше на ниво – имаше огромно детско съоражение, което обединяваше в себе си пързалка, басейн с топки и още куп интересни неща. Също така имаше старателно подбрана аниматорска програма. От фотографска гледна точка беше много трудно да се заснемат децата, защото те вече бяха по-пораснали – на около 5-7 г., а тази възраст ясно се оказва една от най-трудните за заснемане, защото протсто не се спират, както и да им говориш и независимо от това какво правиш. Все пак се получиха интересни кадри и се надяваме Борис и неговото семейство да останат доволни и да ни потърсят отново.

Услугата “Фотограф за рожден ден” се предлага от детски фотограф на територията на град Пловдив и региона, като заплащането е почасово и варира според натовареността на сезона. Също така ако желаете да ни наемете за някой друг край на страната е наложително да поемете транспортните разходи. Актуална информация за фотозаснемане на рожден ден може да видите в ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ в ПЛОВДИВ. Допълнително към тази услуга предлагаме изработване на фотоколаж със снимки от събитието, фотокнига, фотоалбум и други. Детската фотография, която ние Ви предлагаме включва още заснемане на детска фотосесия или семейна фотосесия на открито или в студио от детски фотограф, заснемане на тематични партита и др.

Не пропускайте нашата ОФЕРТА ЗА ДЕТСКА ФОТОСЕСИЯ в Пловдив, която е валидна до края на годината.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Ако и Вие желаете да се възползвате от услугата “ Фотограф за рожден ден в Пловдив ” може да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ.

Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 43Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 44Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 45Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 46Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 47Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 48Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 49Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 50Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 51Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 52

Comments are closed.