You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Фотограф за кръщене – 2015 г.

фотограф за кръщене в Пловдив Борислав 1фотограф за кръщене в Пловдив Борислав 3фотограф за кръщене в Пловдив Борислав 5фотограф за кръщене в Пловдив Борислав 4Светото кръщене е едно от събитията в живота на малкия човек, което се очаква с голямо нетърпение от неговите родители и роднини. Много често реакцията на децата от пречистващата вода в храма буди учуда във всички присъстващи и в почти всички случаи преживяването остава траен спомен както в малката детска главичка, така и в умовете на неговите родители. Именно затова много родители в днешно време избират да се доверят на някой фотограф да заснеме целия ритуал в църквата и да запази спомените за още дълго време.

Скъпи родители, които сте решили да покръстите своето дете и търсите подходящ човек ( фотограф или видеооператор за кръщене ), който да заснеме събитието, бихме искали да ви информираме, че вече започнахме записванията за кръщенета за 2023 г., като нормално по-големия процент кръщенета се провеждат през лятото. Затова е хубаво, когато уточните датата и часа с църквата, която сте избрали за събитието, да се свържете възможно най-скоро и с нас / или избрания от вас фотограф/видеооператор за кръщенето/, за да може да ви вместим в графика си, защото наистина през летния сезон е много натоварено, освен с кръщенета, но и със сватби. Услугата “ фотозаснемане на кръщене“ и „видеозаснемане на кръщене“ за момента я предлагаме само за град Пловдив и областта, но все пак ако сте от друг град и желаете да се възползвате от нашите услуги, се свържете с нас за подробности.


Повече информация за предлаганата от нас услуга Фотограф за кръщене в Пловдив, може да видите в ФОТОЗАСНЕМАНЕ НА КРЪЩЕНЕ. като при възникване на някакъв въпрос от Ваша страна към нас, не се колебайте да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ!

Comments are closed.