You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Фотограф за кръщене в Пловдив и видеозаснемане на кръщене в Пловдив

Не пропускайте да разгледате галерията ни със снимки на различни заснети от нас кръщенета ФОТОГРАФ ЗА КРЪЩЕНИЕ В ПЛОВДИВ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕ В ПЛОВДИВ

В тази статия ще ви покажем страхотните снимки, които се получиха по време на кръщенето на сладката Мануела, което снимахме в храм “ Свети Николай Чудотворец“ в Пловдив, квартал Смирненски до жп прелеза. Това е един от новоизградените храмове в Пловдив и е един от най-красивите от фотографска гледна точка. Какво имаме предвид ли? Ами това категорично е най-светлия храм в Пловдив, където влиза достатъчно естествена светлина и затова всички кадри, които правим там са без светкавица и по този начин запазваме атмосферата и естественото излъчване на хората.

Ето защо, уважаеми родители, ако ви предстои организиране на кръщене и се чудите в коя църква да се проведе то, ние ви препоръчаме храм “ Свети Николай Чудотворец“.

Фотограф за кръщене в Пловдив

Цени за услугите ни Фотограф за кръщене и Видеозаснемане на кръщене вижте в ФОТОГРАФ ЗА КРЪЩЕНЕ И ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА КРЪЩЕНЕ В ПЛОВДИВ.

Посочените цени са за фотозаснемане на кръщене и видеозаснемане на кръщене на територията на град Пловдив. Ако искате да наемете фотограф за кръщене или видеооператор в Асеновград, Бачковски манастир или друго близко населено място, ще бъде необходимо да поемете транспортните разходи.

Когато е нает фотограф за кръщене, спомените се запечатват в наистина добри, качествени и емоционални кадри, на които ще се радват както родителите, така и детето един ден като порасне.

КАКВО ДА ВЗЕМЕМ В ДЕНЯ НА КРЪЩЕНЕТО?

В задължителния списък с неща, които трябва да носите в църквата в деня на кръщенето влизат: свещи за кръщене; кърпа и хавлия за кръщенето и комплекти за църквата; обувки и дрехи за кръщенето; сапун; кърпа и зехтин – комплекти за църква; кутийка за коса ( в някои църкви имат свои кутийки ); кутийка за кръстче; питка, вино и мед.

ВАЖНО: В деня на кръщенето не забравяйте да вземете със себе си кръщелните свидетелства както на родителите, така и на кръстниците, тъй като ще е необходимо да ги представите в храма преди извършване на ритуала. Важно условие за осъществяването на Светото кръщение е и двамата родители да са православни християни. Ако единия от тях е католик или с друго вероизповедание, то ритуала по кръщение не може да бъде осъществен по каноните на Православната църква.

Възползвате се и от нашата ОФЕРТА ЗА ДЕТСКА ИЛИ СЕМЕЙНА ФОТОСЕСИЯ в Пловдив, която е валидна до края на годината. Може да закупите от нас и ВАУЧЕР за ФОТОСЕСИЯ, който да подарите на ваш близък

Ако на Вас или Ваши близки и приятели Ви предстои този ритуал на Свето кръщение и бихте искали да наемете фотограф за кръщенето или търсите видеооператор за кръщене, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ. Снимаме кръщенета както в Пловдив, така и в Асеновград, Бачковския манастир и други населени места.

Често задавани въпроси и техните отговори относно нашата детска фотография и семейна фотография и повече за нашите услуги: Детска фотосесия, Семейна фотосесия, Фотограф за детски рожден ден, Видеозаснемане на рожден ден, както и Фотозаснемане на кръщене в Пловдив и Видеозаснемане на кръщене в Пловдив, може да откриете в Често задавани въпроси

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram. Ще Ви очакваме!


Ние, Студио Танчеви, предлагаме детска фотография и семейна фотография в Пловдив, Асеновград и Бачковския манастир, която включва услугите Фотограф за кръщене, Видеозаснемане на кръщене, Фотограф за детски рожден ден, Видеозаснемане на рожден ден, детска фотосесия, семейна фотосесия. Така че ако организирате кръщене или детски рожден ден и искате да имате красиви спомен от събитието, не се колебайте да ни наемете като фотограф за кръщене или фотограф за детски рожден ден по време на които ще имаме възможността да направим и красива детска фотосесия или щура семейна фотосесия. Потърсете ни и ако търсите видеозаснемане на кръщене или видеозаснемане на рожден ден.


    

        

Comments are closed.