You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Фотограф за кръщене в Пловдив – Борислав

Едно от най-емоционалните преживявания, както в живота на малкото дете, така и в живота на неговите родители е и винаги ще си остава ритуала по покръстването на малкия човек. В православната църква този ритуал се нарича Свето кръщение и на него се приписва голямо духовно значение за бъдещия живот на новопокръстеното християнче.

И тъй като все повече родители осъзнават значимостта на това събитие и необходимостта то да бъде запечатано по подобаващ начин, затова те решават да се обърнат към професионален фотограф, който да заснеме цялото събитие без пропуски и улавяйки и най-малкия елемент и емоция. Професионалният фотограф или по друг начин наречен – фотографът за кръщене има много важна задача в рамките на около половин час и няма място и време за разсейване, защото именно в рамките на този половин час се случва едно такова голямо събитие за цяло едно семейство.

Станете наши приятели в FACEBOOK и Instagram.

Фотограф за кръщене в Пловдив

Фотограф за кръщене в Пловдив

Ние, Студио Танчеви, ви предлагаме услугите Фотограф за кръщене и Видеооператор за кръщене в град Пловдив, Асеновград и Бачковския манастир и включват репортажно отразяване на цялото събитие и най-вече ритуала в църквата. Също така в нашия пакет за фотограф за кръщене в Пловдив сме включили и кратка детска фотосесия на детето с неговите родители преди или след ритуала, за да може да бъде споменът от този ден пълен. От друга страна при видеозаснемането на кръщене предлагаме възможността допълнително да изработим кратък клип с най-запомнящите се моменти на музикален фон.

Актуална информация за цените на услугите „ Фотозаснемане на кръщене “ ,“ Видеозаснемане на кръщене“ и “ ДЕТСКА ФОТОСЕСИЯ „може да намерите в ФОТОЗАСНЕМАНЕ ЗА КРЪЩЕНЕ И ВИДЕООПЕРАТОР НА КРЪЩЕНЕ В ПЛОВДИВ.

Не пропускайте да разгледате галериията ни със снимки на различни заснети от нас кръщенета ТУК и ТУК.

Фотограф за кръщене в Пловдив

Ако организирате Свето кръщение в Пловдив, Асеновград или Бачковския манастир, може да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ.

Ще ви очакваме!

 

Comments are closed.