You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Фотограф за кръщене в Пловдив – Алекс

Едно от кръщенетата, които заснехме през изминалата година, беше това на вече порасналия Алекс. Самото кръщене се състоя в църквата “ Свети свети Петър и Павел“ в подножието на Бунарджика в Пловдив. За добрите снимки и настроение на гостите допринесе и една от най-малките гостенки и добри приятелки на Алекс.

Ако и вие желаете да се възползвате от услугата, която ние ви предлагаме, а именно Фотограф за кръщене, както и Видеооператор на кръщене, не се колебайте да се свържете с нас, за да видим дали може да поемем вашето събитие. Предлагаме фотозаснемане на кръщене и видеозаснемане на кръщене на територията на град Пловдив, както и в цялата област, като понякога се налага поемането на транспортни разходи в зависимост от местоположението.

А сега оставяме на Вашето внимание снимки от кръщенето на Алекс и неговите родители, които се възползваха от нашата услуга Фотограф за кръщене и Видеооператор за кръщене.

Още снимки от други кръщенета вижте ТУК.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Актуален пакет за фотограф и видеооператор вижте в ФОТОЗАСНЕМАНЕ НА КРЪЩЕНЕ И ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ ЗА КРЪЩЕНЕ В ПЛОВДИВ.

Фотограф за кръщене Пловдив Алекс 101Фотограф за кръщене Пловдив Алекс 103Фотограф за кръщене Пловдив Алекс 102Фотограф за кръщене Пловдив Алекс 104Фотограф за кръщене Пловдив Алекс 100

Comments are closed.