You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Фотограф за кръщене – Мартин

Много често със нас се свързават хора, които организират кръщенетата на своите деца и желаят и ние да присъстваме като фотограф за кръщене и/или видеооператор за кръщенето и да отразим както всички значими, важни, така и незабележимите моменти. Църквите, в които снимаме, са най-различни, и хората които снимаме – също.

Но като цяло ритуала по светото кръщение навсякъде включва няколко еднакви момента, които не може да бъдат пропуснати неволно. Обикновено родителите би трябвало да са подготвили подходящи чисти дрешки, необличани до деня на кръщенето, за момента, когато детенцето бъде окъпано в пречистващата вода и му бъдат сложени нови дрехи. Други неща, които трябва предварително да са подготвени, това са хавлии, една за детето, една за свещеника, сапун, олио, венче, свещи, кръстче и пр.

Фотограф за кръщене

От опита си като фотограф на кръщене и видеооператор на кръщене, ние имаме събрана доста богата информация в кои църкви как протича точно ритуала и какви са изискванията към родителите и детенцето.

Не пропускайте да разгледате галерията ни със снимки на различни заснети от нас кръщенета ФОТОГРАФ НА КРЪЩЕНИЕ В ПЛОВДИВ И ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА КРЪЩЕНЕ В ПЛОВДИВ

И тъй като все повече родители осъзнават значимостта на това събитие и необходимостта то да бъде запечатано по подобаващ начин, затова те решават да се обърнат към професионален фотограф, който да заснеме цялото събитие без пропуски и улавяйки и най-малкия елемент и емоция. Професионалният фотограф или по друг начин наречен – фотографът за кръщене има много важна задача в рамките на около половин час и няма място и време за разсейване, защото именно в рамките на този половин час се случва едно такова голямо събитие за цяло едно семейство.

Фотограф за кръщене

Фотограф за кръщене

Ако и на вас ви предстои кръщене в Пловдив, Асеновград или Бачковски манастир, и си търсите фотозаснемане на кръщене или видеозаснемане на кръщене, в този толкова важен момент, не се колебайте да се свържете с нас било то, за да зададете своя въпрос, касаещ някоя от услугите, касаещи нас като професионален фотограф или за резервация на конкретна дата и час.

Повече за фото и видеозаснемането на кръщене, както и актуални цени вижте в ФОТОГРАФ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕ в ПЛОВДИВ.

Не пропускайте да прочетете и страничката ни с най-често задаваните въпроси относно услугите, които предлагаме като срок за предаване на снимките, обработени и необработени кадри и т.н. Вижте ТУК.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram. Ще Ви очакваме!

 


Ние, Студио Танчеви, предлагаме детска фотография и семейна фотография в Пловдив, Асеновград и Бачковския манастир, която включва услугите Фотограф за кръщене, Видеозаснемане на кръщене, Фотограф за детски рожден ден, Видеозаснемане на рожден ден, детска фотосесия, семейна фотосесия. Така че ако организирате кръщене или детски рожден ден и искате да имате красиви спомен от събитието, не се колебайте да ни наемете като фотограф за кръщене или фотограф за детски рожден ден по време на които ще имаме възможността да направим и красива детска фотосесия или щура семейна фотосесия. Потърсете ни и ако търсите видеозаснемане на кръщене или видеозаснемане на рожден ден.


Comments are closed.