You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Фотограф за кръщене – Константин 2014 г.

Фотограф за кръщене в Пловдив 2015 114

Едно от основните събития, с чието фотозаснемане се занимаваме след сватбената фотография, това е фотозаснемането на кръщенета. Около 90 процента от всички кръщенета се осъществяват през топлите месеци от годината и затова, ако сте решили, че искате да се възползвате от подобна услуга, моля свържете се с нас за доуточняване и резервация на дата и час. Преди да се свържете с нас, разбира се, е необходимо преди това да сте уредили въпроса с конкретната църква, която сте избрали за събитието. А как да изберете конкретна църква – има няколко стратегии в това отношение. Някои хора предпочитат църквата да е в непосредствена близост до мястото,където живеят. Други предпочит по-централно място, за да е удобно на всички гости и присъстващи. А не е малък процента, в който родителите са си харесали една конкретна църква в Пловдив без конкретна причина и държат именно в нея да се случи събитието.

Повече конкретна информация относно нашия пакет за фотограф за кръщене може да видите в ФОТОЗАСНЕМАНЕ НА КРЪЩЕНЕ. Ако сметнете, че искате да се възползвате от услугата Фотограф за кръщене или Видеооператор за кръщене в Пловдив, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ.

А сега представяме на Вашето внимание малкия Константин, който бе просветен в Православната църква “ Свети Димитър“ в град Пловдив и чийто родители се бяха свързали с нас предварително, за да заявят желанието си да се възползват от услугата Фотограф за кръщене.

Comments are closed.