You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Фотограф за кръщене в Пловдив – Татяна

Фотограф за кръщене в Пловдив 2015 19Една от църквите, които родителите най-често избират измежду десетките други църкви в град като Пловдив, за светото кръщене на своето дете, е именно църквата, намираща се в средата на Стария град – „Свети свети Константин и Елена“. Църквата има богата история и се е утвърдила в града под тепетата като една от основните църкви, когато човек се жени или кръщава. Там целогодишно се извършват венчавки и кръщенета, като през летния сезон графикът се запълва много от рано и ако имате желание именно там да се извърши Вашия ритуал, то опитайте се да резервирате час и дата по от-рано и не го оставяйте за последния момент.

Фотограф за кръщене в Пловдив 2015 28През изминалата година имахме няколко кръщенета, които заснехме там, както и няколко сватби. На Вашето внимание сега представяме снимки от кръщенето на Татяна, чийто родители търсеха фотограф за кръщене и видеооператор за кръщене, за да може спомените от това дълбоко вълнуващо изживяване, както за малката Татяна, така и за нейните родители, да бъдат подходящо запечатани в качествени фотографии и филм. Услугата фотозаснемане за кръщене и видеозаснемане на кръщене се предлага от нас и може да видите още снимки от други кръщенета, поместени в галерията СВЕТО КРЪЩЕНИЕ. Услугата се предлага на територията на град Пловдив, както и в съседни градове като Асеновград, Пазарджик, Пещера.

Подробна информация за услугата “ Фотограф за кръщене“ и “ Видеооператор за кръщене“ може да откриете на страницата ФОТОЗАСНЕМАНЕ НА КРЪЩЕНЕ И ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА КРЪЩЕНЕ В ПЛОВДИВ. Там ще научите и за допълнителната услуга, която започнахме да предлагаме в последствие, а именно – изработка на трейлър от кръщенето, в който се монтират всички най-важни моменти на музикален фон.

За запитвания, повече информация и резервация на конкретна дата за Вашето събитие във връзка с услугите Фотозаснемане на кръщене ИЛИ Видеозаснемане на кръщене, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Comments are closed.