You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Фотограф за кръщене в Пещера – Щерю

Фотограф за кръщене Пловдив 2017 - 102

Ние предлагаме качествено фотозаснемане на кръщенета на територията на град Пловдив. Отскоро предлагаме и видеозаснемане на кръщенета. Много често обаче с нас се свързват хора, които желаят да се възползват от нашите услуги и от други населени места. Едно кръщене, което заснехме съвсем наскоро беше това на Щерю, който живее със своите родители в малкия планинаски град Пещера. В градчето има само 2 православни църкви, в които може да извършен ритуала по покръстването. И тъй като градчето е малко, съвсем нормално и неучудващо никой е, че църквите са малки и не добре осветени. Човекът, който бива нает като професионален фотограф за кръщене, не би трябвало да срещне трудност при изпълнението на своята задача, благодарение на факта, че използва висок клас техника и светлосилни обективи, както и има натрупан опит и умения в сходни ситуации.

Ако и вие се намирате в Пловдив или в някое градче в близост и ви предстои да кръстите своето дете или да станете кръстници на някое малко палавниче, не се колебайте да се свържете с нас и да ни ангажирате за Вашето събитие. Това е момент, който заслужава да бъде запечатан от професионален фотограф за кръщене.

Актуалния пакет на нашата услуга „Фотограф за кръщене“ може да откриете в ФОТОЗАСНЕМАНЕ НА КРЪЩЕНЕ. Ако се интересувате и от видеозаснемане на кръщенето, се допитайте до нас лично, за да ви изпратим подробна оферта. Моля имайте предвид, че за ангажименти на професионалния фотограф извън територията на град Пловдив може да се наложи поемането на транспортни разходи, които в повечето случаи са незначителни.

Не пропускайте нашата ОФЕРТА ЗА ДЕТСКА, СЕМЕЙНА ИЛИ ИНДИДИВИДАЛНА ФОТОСЕСИЯ в Пловдив, която е валидна до края на годината.

Ще Ви очакваме!

Comments are closed.