You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Фотограф за детски рожден ден в Пловдив

По-рано през деня се състоя ритуала по Свето кръщение, а след това се преместихме в един от ресторантите в града, където се проведе и партито по случай рождения ден на Иванина.

Днес представяме на Вашето внимание малката прекрасна Иванина, която през лятото стана на цяла 1 годинка. Нейните родители се свързаха с нас и пожелаха да отразим цялото събитие около нейния първи рожден ден. Първо се състоя ритуала по Свето кръщение, а след това се преместихме в един от ресторантите в града, където се проведе и партито по случай рождения ден на Иванина. Целия ресторант беше украсен тематично и имаше специален кът за снимки.

Фотограф за детски рожден ден

Също както родителите на Иванина, така и вие може да ни наемете като фотограф за детски рожден ден или да се свържете с нас, ако желаете видеозаснемане на рожден ден.

За запитвания и резервация на Фотограф за детски рожден ден, както и за детска фотосесия или семейна фотосесия може да се свържете с нас от страница КОНТАКТИ.

Не пропускайте да се възползвате от нашата ОФЕРТА ЗА ДЕТСКА И СЕМЕЙНА ФОТОСЕСИИ. При нас можете да закупите ВАУЧЕР за фотосесия, който да подарите на Ваши близки и приятели.

Студио Танчеви ви предлага разнообразни фотографски услуги:

  • Детска и семейна фотография в Пловдив – Детска фотосесия, Семейна фотосесия, Фотограф за детски рожден ден, Видеозаснемане на рожден ден и детско парти – вижте галерията с ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ
  • Свето кръщение в Пловдив – Фотограф за кръщене и видеозаснемане на кръщене в Пловдив, Асеновград, Бачковски манастир – Вижте галерията със снимки от кръщенетаСВЕТО КРЪЩЕНИЕ

Станете наши приятели и във FACEBOOK и Instagram!

Не пропускайте да прочетете и страницата ни с ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ, където ще намерите много полезна информация нашата Детска фотография, така и за другите ни услуги като Фотограф за кръщене и Видеозаснемане на кръщене.

                     


Ние, Студио Танчеви, предлагаме професионална детска фотография и семейна фотография в Пловдив, Асеновград и Бачковския манастир, която включва услугите Фотограф за кръщене, Видеозаснемане на кръщене, Фотограф за детски рожден ден, Видеозаснемане на рожден ден, детска фотосесия, семейна фотосесия. Така че ако организирате кръщене или детски рожден ден и искате да имате красиви спомен от събитието, не се колебайте да ни наемете като фотограф за кръщене или фотограф за детски рожден ден. Потърсете ни и ако искате да подарите ваучер за фотосесия или търсите видеозаснемане на кръщене или видеозаснемане на рожден ден.


Comments are closed.